FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUNTENEGRU - ROMÂNIA 1-0

Presa din Germania după dezastrul lui Daum de la cârma naționalei României: "Echipa nu s-a ridicat așteptărilor"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 septembrie 2017 12:08

Presa din Germania a urmărit atent parcursul naționalei României sub comanda neamțului Christoph Daum. Înfrângerea de aseară cu Muntenegru, 0-1, a atras chiar și acolo critici la adresa lui Daum.

Kicker titrează clar: "România lui Daum nu mai are nici o șansă". Nici jurnaliștii de la Die Welt nu au uitat de acest meci: "România și antrenorul ei contestat Christoph Daum au ieșit din cărțile calificării la Mondiale. Despărțirea de Daum este foarte probabilă în zilele viitoare. Presa și fanii cer deja înlocuirea acestuia".

FAZ nu ascunde cele întâmplate în România: "Fanii cer demisia antrenorului Daum". Jurnaliștii de la Frankfurter Algemeine Zeitung amintește de meciul cu Armenia când suporterii i-au cerut demisia.

"Daum și-a dat seama că presiunea este din ce în ce mai mare pe umerii săi. Echipa care a fost la Euro 2016 nu s-a ridicat la nivelul cerințelor presei în această campanie", au mai adăugat aceștia.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
yeab
yeab  •  05 Septembrie 2017, 19:12

da'n germanski cum se traduce saktear ?!

dchldiu
dchldiu  •  05 Septembrie 2017, 15:14

Presa din Germania are dreptate, Daum are si eu partea lui de vine, insa principala vina e a jucatorilor, lipsa de talent si combativitate ne-a facut sa devenim o echipa mica. Aparare cu marcaj larg, fara agresivitate in recuperarea balonului, mijlocasi care coboara la nivelul fundasilor centrali in faza de constructie, linie ofensiva total iesita din forma, fara forta de a depasi adversarul direct... n-avem de unde... chiar si cu alt antrenor... eventual cu alti jucatori, mai insetati de performanta.

chromophobia
chromophobia  •  05 Septembrie 2017, 13:05
Postat de sooos1ck pe 05 Septembrie 2017, 13:00

Cu putina atentie si victorii cu echipele mici, terminam pe locul 2 usor, Muntenegru era de batut in ambele meciuri!

Aria de selectii este f.mica in Romania care are o populatie de 20 mil.loc.Muntenegru n-are nici pe jumatatea Bucurestiului,are 700.000.Asa spunea Daum,n-are de unde aa ia jucatori

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close