FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Presa spaniolă scrie despre problemele Arenei Naționale

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2016 22:07

Problemele Arenei Naționale, stadion care n-a primit avizul ISU din cauza acoperișului, a ajuns și în presa din Spania.

Jurnaliștii iberici de la Marca se tem că naționala Spaniei va fi obligată să joace amicalul cu reprezentativa României pe un alt stadion.

"Federația Spaniolă de Fotbal este în așteptarea deciziei românilor în ceea ce privește numele stadionului pe care se va juca partida de pe 27 martie. În principiu, acordul stipulează ca meciul să se desfășoare pe Arena Națională. Totuși, stadionul cu 55.611 locuri este în mijlocul unui scandal politic pentru că nu are permisiunea autorităților de a găzdui evenimente. FRF încă își menține speranța ca jocul să se joace pe Arena Națională", scriu cei de la Marca.

Sursa citată consideră că în cazul în care Arena Națională nu va primi avizul ISU, meciul dintre România și Spania se va desfășura pe Cluj Arena.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
gabrielbucur
gabrielbucur  •  08 Februarie 2016, 09:42
Postat de ottobraun pe 07 Februarie 2016, 23:07

in Cluj lumea este civilizata , sa vazut si la tenis astazi !

Civilizata...dar cu gramatica...nu prea :D

ottobraun
ottobraun  •  07 Februarie 2016, 23:07

in Cluj lumea este civilizata , sa vazut si la tenis astazi !

gerulozaurus
gerulozaurus  •  07 Februarie 2016, 22:54

Ruumanii duc prostia la rang de arta, rad aia prin europa si Spania, chiar si cu turul de la pantaloni de noi, asa ca ne meritam soarta, cei mai prosti dintre pamanteni

Vezi toate comentariile (3)
Comentează