FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Pretenții de baron! Ce îl mai nemulțumește pe Nașu' Sandu: "Să mă duc eu să iau invitația? Nu. Să mi-o aducă acasă!"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 decembrie 2016 15:39

Mircea Sandu, fost șef la FRF, continuă atacurile la adresa actualei conduceri a Federației și îi acuză pe șefii fotbalului românesc că se simte deranjat de faptul că nu primește acasă invitațiile la meciurile României.

"Ne aruncă așa câte o invitație la meciuri, prin birouri. Este de neacceptat. Eu nu am să merg să le iau.

Am ajuns să mă duc să ridic invitația? Nu. Se putea face cumva ca să fie aduse acasă, prin predare personală sau curierat rapid. Există și în Occident la fel. Să ia modelul european.

Păi să vină Ienei de la Oradea să ia invitația? Lui trebuie să îi trimiți invitația acasă, chiar dacă vine sau nu vine. El trebuie să aibă locul lui pe stadion, la fiecare meci", a spus Sandu la TV Sport ro.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (14)
torque07
torque07  •  21 Decembrie 2016, 09:51

il capo dei capi vrea respect...pai ce draq...plicul sa fie parfumat si brodat cu fir de aur. Aveti grija sa-i pregatiti limuzina...alba... sa nu i se murdareasca pantofiorii. Fotoliul cumparat prin comanda speciala din Franta trebuie asezat in loja VIP exact in coincidenta cu linia de la mijlocul terenului. Bineinteles cognac, whisky de cea mai fina categorie...atentie mare

George
George  •  21 Decembrie 2016, 08:02

Si eventual sa iti trimita si o masina sa te ia , plus invitatia la banchetul de dupa meci, ca tu esti bulbul de la zambila.

427951077389201
Mihai Tanase  •  21 Decembrie 2016, 07:43

Are dreptate MS . Echestie de principu si respect , iar exemplu cu Jenei este concludent .

Vezi toate comentariile (14)
Comentează