FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Prima reacție a lui Adrian Mihalcea, noul antrenor secund al echipei naționale: "Nu am experiență, dar compensez cu dorința mare"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 19:46

Proaspăt numit ca antrenor secund la echipa națională, Adrian Mihalcea, 41 de ani, este mândru de oportunitatea care i s-a oferit și așteaptă cu nerăbdare să înceapă această experiență. 

"E o mare onoare pentru mine și o oportunitate pe care nu vreau să o ratez. Nu am o carieră lungă de antrenor sau experiență mare, dar am o dorință incredibilă de a performa. Sunt adeptul muncii și cred că putem face lucruri bune. 

Nu vreau să comentez ce a fost înainte de noi, e clar că e un moment greu, dar lucrurile se pot remedia. Sunt optimist și cred că se pot face lucruri mari la echipa națională. Optimismul ăsta trebuie transmis și jucătorilor. Avem fotbaliști de calitate, care joacă la cluburi bune în străinătate", a zis Adi Mihalcea la TV Telekom Sport. 

"Cu siguranță mă detașez de trecutul dinamovist acum, ca secund la națională. Vom analiza cu totul altfel aceste meciuri dintre Dinamo și Steaua acum"
Adrian Mihalcea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  22 Septembrie 2017, 21:07

Păi așa zice și Mache ... Nu la am cu piciorul , dar compensez cu mâna ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează