FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FIFA

Prima reacție a lui Burleanu după alegerea lui Infantino la șefia forului internațional: "FRF e într-o nouă etapă în relația cu FIFA"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2016 20:19

În cadrul Congresului Extraordinar de la Zurich a fost votat noul președinte al forului mondial. Acesta este elvețianul Gianni Infantino, care a fost susținut și de FRF. Răzvan Burleanu a oferit prima reacție după terminarea alegerilor. 

“Am fost printre primele federații naționale care și-au manifestat public susținerea pentru domnul Infantino, după anunțul candidaturii sale. Iar poziția noastră a fost bazată pe o analiză atentă, ale cărei concluzii sunt evidente: viziunea și strategia FRF de astăzi, prezente în planul nostru strategic, s-au regăsit în programul de campanie al  domnului Infantino.

Am toată convingerea că se vor aplica prin acțiunile care urmează. FIFA intră într-o nouă eră, în care își va întări reputația și va construi proiecte sustenabile pentru dezvoltarea fotbalului printr-un alt context al relațiilor cu asociațiile naționale, iar Federația Română de Fotbal intră într-o nouă etapă a relației cu FIFA”, a declarat Răzvan Burleanu, Președintele Federației Române de Fotbal, conform FRF.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Februarie 2016, 07:59

Burleanu o sa falimenteze fotbalul romanesc ...nimeni nu l suporta ...ce daca ii voteaza ?...omenii se uita la el ca la un nimeni ...

catalynn
catalynn  •  27 Februarie 2016, 04:00

Ce as vrea sa vad la FIFA asta reformata este introducerea probei video, cum este la tenis sau la americani. Bun, nu ma astept ca la un meci intre Leii din Șocariciu si Avântul Băicoi sa existe Hawk Eye dar macar la meciurile internaționale ....

anne1970_ar
anne1970_ar  •  27 Februarie 2016, 01:08

Ce prostii emite burlanul asta. D-aia rad toti de noi.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează