FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Prima reacție a lui Burleanu după ce premierul a anunțat că îl numește pe Gică Popescu consilier: "Vom fi nevoiți să colaborăm"

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor
FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 ianuarie 2018 18:29

Răzvan Burleanu a comentat iminenta numire a lui Gică Popescu, rivalul său de la alegerile din 2014, în funcția de consilier al prim-ministrului Mihai Tudose. 

"E decizia fiecărei persoane în parte să-şi aleagă consilierii. Şi cade în sarcina prim-ministrului României să decidă persoana de care este consiliat. Aşteptăm şi noi o confirmare oficială pentru a vedea care este rolul domnului Gheorghe Popescu în tot acest angrenaj.

Vom fi nevoiţi să colaborăm cu Gheorghe Popescu atât timp cât vom avea nişte documente emise de către Guvernul României", a declarat Răzvan Burleanu, în cadrul unei conferințe de presă. 

Prim-ministrul Mihai Tudose a anunțat miercuri seara, la Antena 3, că noul său consilier pe probleme de sport va fi Gică Popescu. Jobul acestuia va fi să coordoneze pregătirile pentru organizarea Europeanului din 2020 la București.

Vezi AICI o amplă dezbatere după numirea lui Gică Popescu în echipa premierului Mihai Tudose. Merită reabilitarea totală un fost mare sportiv, condamnat însă pentru fraudă împotriva statului?

Vezi și: Răzvan Burleanu iese la atac înaintea alegerilor de la FRF: "Nu doar că voi candida, dar voi câștiga alegerile!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1112782965438387
Cosmin-Ionut Papa  •  13 Ianuarie 2018, 14:34

Nu am inteles...cine va fi "nevoit"??? De Gheorghe Popescu stie toata Europa cine este, dar despre ...unde a "jucat "???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează