FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD, 14 NOIEMBRIE, 21:45, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Prima reacţie după verdictul UEFA: ”Ne-a scos raportul observatorului! Dacă cei de la BGS erau mai vigilenţi, nu plăteam nici amendă”

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 31 octombrie 2014 20:02

Gheorghe Chivorchian a vorbit despre sancţiunea primită de România după incidentele de la meciul cu Ungaria, 1-1, contînd pentru preliminariile Euro 2016.
"Ne-a scos raportul observatorului, care a fost foarte favorabil pentru noi. El a văzut cum i-am tratat noi pe suporterii unguri şi a consemnat absolut tot. Federaţia maghiară a încercat să vină cu noi argumente, din acest motiv s-a amînat judecata atît de mult.

Ei au venit inclusiv cu o poză a unui banner pe care scria «Ţinutul secuiesc, pămînt românesc». Mă aşteptam doar la o sancţiune financiară chiar mai mare decît ni s-a dat. Dacă erau şi cei de la BGS mai vigilenţi, nu plăteam nici măcar amendă", a spus Gheorghe Chivorchian, conform DigiSport.

Citeşte şi: EXCLUSIV Am scăpat! România - Irlanda de Nord se dispută cu spectatori!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează