FOTBAL  »  NATIONALA  »  NUMIRE

Prima surpriză din staff-ul lui Anghel Iordănescu » Şi-a dat acceptul să vină colaborator!

Articol de - Publicat sambata, 25 octombrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 octombrie 2014 13:55

Anghel Iordănescu îşi conturează astăzi staff-ul pe care îl va avea la naţională, după ce a fost convins de oficialii FRF să se ocupe de echipă, după plecarea lui Piţurcă în Arabia Saudită.

Primul nume care este sigur în staff-ul "Generalului" este cel al fostului antrenor al Astrei, Daniel Isăilă. Acesta şi-a dat deja acceptul şi va fi unul dintre colaboratori.

Discuţiile pentru structurarea staff-ului au loc chiar în aceste momente. GSP vă va ţine la curent cu evoluţia evenimentelor!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
movi49
movi49  •  26 Octombrie 2014, 09:21

Felicitari FRF !!!!!!!!!!!!!! Inca o proba de romani adevarati !!!!!!!!!!!! Talnar nu era bun ???????????

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Octombrie 2014, 02:58
Postat de apokalyps. pe 25 Octombrie 2014, 13:43

totusi e un avans fata de vivi rachita:)) dar totusi ce facem cu functia de antrenor principal? sunt o gramada de variante.chiar daca Olaroiu,Lucescu,Petrescu sau Contra nu sunt lasati de cluburi,tot gasesti antrenori buni.Un Boloni,Rednic,Moldovan,Andone(mai ales)..

cu foarte putin. pe langa Isoscel, mai lipsesc din staff valorosii Cap de Ciment, Kostel si Kelie si avem un Muppets in toata regula.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  26 Octombrie 2014, 02:57
Postat de teodor.muresan pe 25 Octombrie 2014, 15:28

Il prefer pe Iordanescu pupand iconite dar cu rezultate, lui Sa(n)tana dand din aripi ca morile de vant si fara rezultate.

santana ?..))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează