FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARENA NAȚIONALĂ

Primarul interimar al Capitalei îl "înțeapă" pe Burleanu: "Mai bine îl protejez pe el"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2016 18:01

Primarul interimar al Capitalei, Răzvan Sava, a oferit noi explicații privitoare la conflictul cu FRF, precum și la motivele pentru care Primăria Capitalei refuză în continuare să deschidă Arena Națională.

"Nu este vorba de asumarea responsabilității aici, este vorba de eventualele riscuri la care vor fi supuși spectatorii pe parcursul desfășurării evenimentului cultural, sportiv. Nu putem să ne jucăm cu viața oamenilor sub nici o formă, chiar și pentru presiunile care s-au făcut cu deschiderea stadionului", a declarat Sava la Dolce Sport.

Primarul interimar a comentat și cererea președintelui Federației, Răzvan Burleanu, ca cel mai mare stadion al țării să intre sub administrarea Federaţiei.

"Dacă luarea în administrare înseamnă să nu respecți legea, mai bine îl protejez pe domnul Burleanu, că se vede că este o problemă la înțelegerea legii, la ceea ce spune legea."

România va juca un amical cu Spania în data de 27 martie, însă Primăria București refuză să deschidă Arena Națională, astfel că partida va avea loc la Cluj.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
dtdr
dtdr  •  02 Martie 2016, 22:32

Realitatea-i una trista ! Romania-i condusa la toate nivelurile oameni de tipul celor CARE TRAG CARUL LUI NICOLAE GRIGORESCU . N-avem cum sa ne asteptam la ceva bun !

cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Martie 2016, 20:27

Din categoria "terchea-berchea ajuns pe functie"! Stupid people!

pma77
pma77  •  02 Martie 2016, 19:31

primarul lu peste...pana acum l-ati deschis si nu a-ti mai incalcat legea.trebuia sa se intample o tragedie ca sa respectati si voi legea ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează