FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Primul om care își anunță plecarea din FRF dacă Lupescu va câștiga » Ce îi va cere lui Burleanu

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 10:51

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice a FRF, a anunțat că va pleca de la Federație dacă Răzvan Burleanu, actualul președinte, va pierde alegerile de pe 18 aprilie.

"Dacă Răzvan Burleanu va pierde alegerile, voi pleca de la Federație", a spus fostul antrenor la TV Digi Sport. 

Stoichiță a vorbit și despre Răzvan Burleanu și despre acțiunile președintelui FRF. "Eu și Burleanu nu prea ne întâlnim. El este pe partea administrativă, eu pe partea tehnică. Dar să știți că fără administrativ, degeaba ai tehnic. Eu știu că nu avem probleme cu naționalele, avem mereu parte de cele mai bune condiții.

Sunt sigur că Burleanu nu și-a plătit campania din banii Federației. Nu cred că un om așa abil ca el ar fi făcut o asemenea greșeală. O să-i zic să facă publice finanțele pentru a pune capăt speculațiilor", a adăugat Stoichiță.

"Marcel Pușcaș, care și el candidează, spune că totul este ilegl la FRF. Și Comitetul Executiv e ilegal. Dar dacă e așa, de ce a acceptat banii din salariu? De ce ai stat 4 ani aici?"Mihai Stoichiță

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
100002473541087
Danut Ognean  •  13 Aprilie 2018, 22:07

drum bun si cale batuta la amandoi

dani26uno
dani26uno  •  13 Aprilie 2018, 13:36

Inca un lucru bun se va intampla daca pierde burleanu , pleaca si plangacioasa stoichita ...Burleanu toata campania a umblat sa denigreze adversarii in loc sa si arate roadele dupa 4 ani de domnie frf .

169060557063831
Stefan Anghel  •  13 Aprilie 2018, 13:08

dle.buleanu care este programul dvs.de dezvoltare a folbalului romanesc ?......... -la puscarie !,gica popescu v-a acuzat......-la puscarie ! ionut lupescu zicea.....-la puscarie !......bine,dar generatia de aur va....la puscarie ,toti !.....o ultima intrebare: v-ati dat demisia de la serviciul din care faceti parte,sau mai aveti de predat ceva uniforme,hartii ? .....si cu voi,la puscarie !!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează