FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA, 4 SEPTEMBRIE

Probleme cu biletele pentru Ungaria - România » Cum reacționează Federația la acuzele grupului "Uniți sub tricolor"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2015 17:46

 Fanii naționalei României acuză Federația Română de Fotbal. Suporterii care fac parte din proiectul "Uniți sub tricolor" și vor să asiste la meciul cu Ungaria, de la Budapesta, din septembrie, vorbesc despre un "tratament preferențial din partea FRF" față de o agenție turistică. 

Noi, suporterii echipei naționale, reuniți în cadrul proiectului „Uniți sub tricolor”, dorim să atragem atenția asupra unui nou derapaj al FRF în relația sa cu publicul plătitor de bilete.
Astfel, suporterii români care doresc să vadă live meciul naționalei de la Budapesta trebuie să plătească circa 190 euro unei agenții turistice care beneficiază de un tratament preferențial din partea FRF. În condițiile în care biletele nu sunt încă disponibile spre vânzare către publicul larg, această agenție de turism condiționează accesul la bilete de achiziționarea unui pachet turistic constând în două nopți de cazare în Budapesta. Prețul solicitat pentru acest serviciu este de 190 euro, în condițiile în care ofertele disponibile pe internet, pentru același hotel și aceeași perioadă, nu depășesc suma de 100 euro / persoană. Condiționarea accesului la bilete, cu precădere în cazul unor deplasări de mare interes, precum cea din Ungaria, reprezintă doar o formă de speculă mascată și realizată cu girul Federației Române de Fotbal.
În aceste condiții, nu ne rămâne decât să tragem un semnal de alarmă și să constatăm că deși conducerea Federației s-a schimbat, practicile și lipsa de transparență în relația cu suporterii au rămas aceleași   Comunicat Uniți sub tricolor

Contactat de gsp.ro, departamentul de ticketing al Federației Române de Fotbal a reacționat:

Pana la acest moment, nu ne-a fost comunicat numarul de bilete aferente Federatiei Romane de Fotbal pentru respectiva partida, nici zona din stadion in care vor fi acestea alocate, implicit nu exista nici un pret al acestora.
Asadar, comercializarea lor, prin orice mod, este oricum imposibila.
Biletele pentru meciurile echipei nationale se vand exclusiv prin intermediul bilete.frf.ro si bilete.ro, fara exceptii pentru agentii care vand astfel de pachete turistice. Aceste bilete se vor comercializa, asadar, online, cu maximum 4 tichete disponibile pentru fiecare utilizator Departamentul de Ticketing al FRF

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  01 Iulie 2015, 12:08

Laszlo Khal Tokes, a revenit !

819602521427859
Stancu Florin  •  01 Iulie 2015, 11:45

"DINAMO ramane DINAMO"...identitate pierduta, FCSB ,*** = ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  30 Iunie 2015, 21:44

Sleahta galeriilor de la FCDB s-a prevalat in organizatoarea suporterilor echipei nationale in deplasarile acesteia si ,,celula'' de baza in cele de acasa...rezultatele? FIFA si UEFA analizeaza comportamentul suburban al fanilor fcdb-isti care au recidivat din nou la partida din campionat dintre Steaua si fcdb dar si la meciul din deplasare a echipei nationale cu Irlanda cand aproape au ucis un steward si apoi s-au luat la bataie intre ei. Sa nu uitam banerul expus de ei la meciul disputat cu Ungaria pe National Arena, baner jignitor la adresa poporului maghiar. De ce nu spuneti acum ca vinovatii sunt fanii fcdb-isti? Nu de mult intr-un articol pe acest site mai ca le ridicati statuie, cum ca ei sunt marii organizatori, imaginea Romaniei, ei in schimb dimpotriva aducand grave prejudicii imaginii Romaniei in Europa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează