FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Probleme la națională! Keșeru și Andone au ieșit din antrenament » Ce spune Daum

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2016 17:20

Selecționerul Christoph Daum continuă să întâmpine probleme în ceea ce privește lotul naționalei. După plecarea acasă a lui Toșca și neconvocarea lui Tătărușanu, ambele situații din cauza accidentărilor, acum neamțul are probleme și cu Keșeru și Florin Andone.

"Keșeru a simțit o durere la genunchi și am decis să iasă din antrenament, dar el rămâne în lot, nu se pune problema. La fel și Andone a zis că simte ceva în timpul antrenamentului și i-am zis și lui să iasă. Nu trebuie să riscăm, faptul că ratează un antrenament sau două nu înseamnă nimic, pentru că mai sunt destule zile până la meci.

Nu e bine să ne îngrijorăm, trebuie să căutăm soluții. Iar eu sunt sigur că toți jucătorii prezenți aici se identifică cu echipa națională, iar în meciul cu Muntenegru își vor forța limitele pentru a câștiga", a spus Daum la conferința de presă.

"Și eu am ieșit din antrenament, la fel ca și Keșeru. Am ieșit ca să nu am probleme mai târziu. Mă supără ceva și am preferat să mă opresc. Dar nu sunt în pericol să nu pot juca duminică", a afirmat Andone.

Meciul dintre România și Muntenegru va avea loc pe 4 septembrie pe Cluj Arena, de la ora 21:45 și va fi în direct pe TVR și liveTEXT pe GSP.RO.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close