FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KAZAHSTAN 3-1

Probleme pentru Benzar, la meciul cu Kazahstan: "Zicea că nu poate continua"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 octombrie 2017 19:22

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, a dezvăluit că Romario Benzar a avut gripă în ziua meciului cu Kazahstan, câștigat de România cu 3-1, iar la pauză a avut amețeli și a cerut chiar o schimbare.

"Foarte puţină lume ştie că Benzar a jucat aseară cu gripă şi la pauză l-au luat ameţelile. A vrut să iasă, zicea că nu poate continua. Dar până la urmă a revenit pe teren. Şi se întâmplă să mai ai şi scăpări, aşa cum a fost la gol", a spus Andrei Vochin, la TV Telekom Sport.

Benzar a fost cel care l-a scăpat din marcaj pe Turysbek la faza golului marcat de jucătorul kazahilor în minutul 82. Benzar a jucat timp de 90 de minute în partida disputată pe "Ilie Oană".

Romario Benzar nu a fost singurul tricolor cu probleme după meciul cu Kazahstan. Citește AICI lista accidentaților după meciul cu Kazahstan!

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 19p
2. Danemarca 16p
3. Muntenegru 16p
4. România 9p
5. Armenia 6p
6. Kazahstan 2p
 
Ultima etapă: 
  • 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close