FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Promisiunile electorale ale lui Burleanu, demontate punct cu punct de un contracandidat: "A îngropat fotbalul românesc"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 15 ianuarie 2018 20:19

Fostul mare fotbalist Marcel Pușcaș și-a depus deja candidatura la alegerile FRF și a început războiul cu Răzvan Burleanu, actualul șef de la Casa Fotbalului.

Prin intermediul unei postări-manifest publicate pe contul său de Facebook și pe blogul său, Pușcaș a făcut un rechizitoriu dur mandatului lui Burleanu, demonstrând, punct cu punct, cum promisiunile electorale făcute de acesta în 2014 au fost încălcate în totalitate.

Intitulat "Promisiuni deșarte", articolul analizează complex promisiunile făcute de Burleanu în 2014, dar și anumite declarații făcute de acesta în timpul mandatului: 

"Dacă va ieși președinte, va colabora cu Gică Popescu pe teme sportive" -
"Nerealizat"

"Mircea Sandu să nu-și aroge meritele pentru calificări. Este meritul managementului comunist" - "El de ce-și arogă merite în programele (Grassroots - copiate de la Sandu) în organizarea CE 2020? Nu are niciun merit, iar pentru calificarea din Franța 2016, tot staff-ul și campania au fost pregătite de Mircea Sandu"

"Va aduce doi mari sponsori autohtoni" - "Un sponsor era Dedeman, n-a venit. Al doilea era Raffeisen Bank, n-a venit".

"Restructurări la nivelul salariaților - FRF este o structură obeză, birocratică. Are 132 de angajati" - "Azi, FRF are 182 de angajați, creșetere cu 40%. - Nerealizat"

"Liga 1 cu 18 echipe" - "Nerealizat"

"Reducerea costurilor echipelor din L3" - "Nerealizat"

"Cooptarea suporterilor în CEX" - "Nerealizat"

"Stoparea delegării arbitrilor neperformanți de la Liga 1 la meciurile din L2 și L3" - "Nerealizat"

"Propun antrenori germani la toate loturile naționale" - "L-a adus pe Daum, a făcut o gaură de 13 milioane de euro și a îngropat fotbalul românesc"

"Fotbalul românesc trebuie dezghețat de astfel de persoane"

În încheierea manifestului său, Pușcaș lansează acuzații grave la adresa lui Burleanu: "Mai sunt sute de promisiuni, oameni mințiți, cluburi păcălite, proiecte copiate, neterminate, bănuieli de fals, uz de fals, abuzuri, înșelăciune, evaziuni fiscale. Gurile rele spun că și mită.

Cine dorește să meargă la drum cu o astel de persoană? Eu am făcut-o o dată și mi-a ajuns. Fotbalul românesc trebuie dezghețat de astfel de persoane", a scris Pușcaș pe blogul său. 

La scurt timp după ce postarea sa a apărut pe Facebook, contul lui Pușcaș a fost blocat (detalii pe larg, aici). 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
balauru48
balauru48  •  15 Ianuarie 2018, 22:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

485809194904413
Costel Tudor  •  15 Ianuarie 2018, 21:44

Bai GSp.-istilor , va scremeti degeaba , Burleanu va castiga si al 2-lea mandat fara prea mari eforturi ! Ar avea ceva probleme daca ar candida Lupescu . Ceilalti sunt niste nulitati care nu sunt in stare sa conduca nici macar o echipa de liga a 3-a !!!

485809194904413
Costel Tudor  •  15 Ianuarie 2018, 21:44

Bai GSp.-istilor , va scremeti degeaba , Burleanu va castiga si al 2-lea mandat fara prea mari eforturi ! Ar avea ceva probleme daca ar candida Lupescu . Ceilalti sunt niste nulitati care nu sunt in stare sa conduca nici macar o echipa de liga a 3-a !!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează