FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Propunere inedită a lui Dragomir pentru banca "naționalei": "E mare antrenor!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iunie 2017 20:21

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a trecut peste propriul orgoliu și este de părere că opțiunea ideală pentru banca națională ar fi Victor Pițurcă, adică omul cu care e certat de 7 ani. 

"Eu l-aș lua pe Pițurcă, spun asta deși eu nu vorbesc cu el de 7 ani. Ne-am certat rău de tot atunci. A avut o ieșire față de mine după victoria cu Turcia și m-a deranjat. Am mai spus și eu ceva și s-a supărat și el. Dar Pițurcă e un foarte mare antrenor!

El sau Mircea Lucescu ar fi buni acum. Și Boloni ar fi bun. Aceștia ar fi foarte mari, dar cei de la FRF cred că vor să aducă tot vreun trepăduș, care să spună că țara are nevoie de el și el nu arată nimic", este de părere Dumitru Dragomir, citat de TV Dolce Sport.

Fostul oficial al Ligii a criticat modul în care gestionează șefii fotbalului românesc situația de la națională și a criticat faptul că Gică Popescu a ajuns la închisoare:

"Nu se poate să joci cu 5 fundași și să iei 3 goluri. Daum nu pricepe fotbalul românesc, nu-l înțelege.

Ce s-a întâmplat în Romania nu s-a întâmplat nicăieri în lume. La Bayern, Hoeness conduce clubul, la noi Gică Popescu a fost trimis la închisoare pentru că a dat banii înapoi". 

După meciul de la Varșovia, România păstrează șanse infime de a se califica la Campionatul Mondial din Rusia (detalii AICI).

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16p
2. Muntenegru 10
3. Danemarca 10
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

Meciurile următoare: 

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia
4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan
5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia
8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (50)
auge
auge  •  12 Iunie 2017, 11:15

Dumitru Dragomir mai are credibilitate cam cat o ceapa degerata. Emite aberatii -gen V. Piturca la nationala, dand dovada, inca o data, ca apartine unei alte epoci, fiind total depasit de vremuri. Toata lumea vrea la nationala un antrenor cu care Romania sa ajunga repede in fata. Nimeni nu are rabdare sa se construiasca ceva durabil, pornind aproape de la zero. Se vrea o nationala de tip SH.

sakamoto
sakamoto  •  12 Iunie 2017, 10:34

Marele antrenor victor pishtzurca, a retrogradat cam toate echipele de club pe care le-a antrenat. La fel cum cornel dinu. Mari caractere, mari antrenori.

invinctus
invinctus  •  12 Iunie 2017, 09:55

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează