FOTBAL  »  NATIONALA  »  PIŢURCĂ NU MAI E SELECŢIONER

Prunea: "Este uşor să dai cu pietre în Piţurcă"

Articol de GSP - Publicat joi, 09 aprilie 2009 00:00

Florin Prunea, directorul departamentului Relaţii Internaţionale din cadrul FRF, crede că Victor Piţurcă ar trebui să primească mulţumiri pentru rezultatele pe care le-a avut la echipa naţională.

"Nu ştiu dacă a fost cea mai bună soluţie, dar trebuie să îi mulţuimim lui Victor Piţurcă pentru rezultatele pe care le-a avut. Problema mă depăşeşte pe mine. Este foarte uşor să dai cu pietre în munca lui Piţurcă. Dacă vom juca în continuare cu mulţi străini, poate să vină şi Mourinho", a spus Florin Prunea la sportro.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
 •  09 Aprilie 2009, 19:53

Ar trebui ca specimene ca prunea si lupescu,plus mitica,sandu,etc,sa fie extirpati pur si simplu din sportul romanesc ca sa inceapa sa se intrevada ceva mai bun,altfel Romania va fi umilita incontinuare de acesti mafioti pe care nu-i intereseaza decat buzunarele proprii.

 •  09 Aprilie 2009, 19:48

asa-i romanul, se multumeste cu foarte putin... ce sa faci? se vede ca oamenii de la frf stiu sa joace fotbal, dar nu stiu cum sa organizeze fotbalul pentru a deveni unul bun, de calitate si de viitor...

 •  09 Aprilie 2009, 19:35

e usor? spune-mi si mie cum florinele ca vreau si eu sa-i dau o piatra intre ochi...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează