FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD, VINERI, 21:45, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Putea înfrunta România în urmă cu o lună, dar vineri va îmbrăca tricoul ”tricolorilor”: ”Au fost mai mult decît discuţii cu Ungaria”

Articol de GSP - Publicat luni, 10 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 10 noiembrie 2014 22:27

Anghel Iordănescu a surprins în momentul în care a anunţat lista jucătorilor convocaţi pentru meciul cu Irlanda de Nord, contînd pentru preliminariile Euro 2016, şi pentru amicalul cu Danemarca.
Eric Bicfalvi, mijlocaşul lui Volyn Luţk, a fost convocat în premieră la naţionala României, după ce în urmă cu o lună putea fi adversarul ”tricolorilor” la confruntarea cu Ungaria. ”Au fost mai mult decît discuţii cu Ungaria, dar regulile FIFA au împiedicat o eventuală convocare. Mă bucur însă că am ajuns la naţionala României, asta era prioritar pentru mine. E un moment foarte important din cariera mea. Am primit această şansă şi sper să dovedesc că merit să fiu aici”, a spus Bicfalvi la sosirea în ţară.

Mircea Lucescu mi l-a recomandat cu multă caldură într-o convorbire telefonică”
Anghel Iordănescu, selecţioner România

Meciul dintre România şi Irlanda de Nord va avea loc vineri, de la ora 21:45, pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
sakamoto
sakamoto  •  11 Noiembrie 2014, 17:56

Eric Bicfalvi este un fotbalist valoros, care poate ajuta echipa Romaniei. Atletic, cu gabarit, trage la poarta de la distanta. De asemenea munceste mult, nu trage chiulul. Daca Mircea Lucescu l-a recomandat calduros lui Iordanescu, ar fi bine sa joace in Nationala Romaniei. Puiu Iordanescu este un om cerebral si rezonabil, nu un capos si orgolios ingramadit ca Pitzurca. Succes Eric Bicfalvi, succes Romania!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 13:24
Postat de jack.sparrow pe 11 Noiembrie 2014, 02:55

Bicfalvi e ungur din ghencea ? Pfuuuu, cred ca esti beat turta !!!

ma confunzi.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 13:24
Postat de nicolae_b3 pe 11 Noiembrie 2014, 10:42

unul din putinii mijlocasi box to box pe care-i avem. e bun...

da, da, e box office, ce mai..))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close