FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Rădoi are încredere în Contra: "Pe el îl nominalizasem înaintea lui Daum"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 octombrie 2017 18:48

Mirel Rădoi e convins că noul selecționer Cosmin Contra se va descurca la cârma echipei naționale a României, fiind înlocuitorul lui Christoph Daum.

"Nu m-a surprins absolut deloc numirea lui, pentru că este unul dintre antrenorii pe care i-am nominalizat înainte de venirea lui Daum. Dar acum va trebui să avem răbdare, să nu credem că dacă Contra a fost numit selecţioner, acum se va schimba totul. Important e ca noi din exterior să vedem o îmbunătăţire a echipei din punct de vedere tehnico-tactic.

După aceea, vom putea să avem speranţe şi să avem încredere în el, că îi putem cere şi obligaţii ca el să califice echipa la un Campionat European", a declarat Rădoi la TV Telekom Sport.

"Experienţa unui antrenor contează în anumite faze. Se poate vorbi de Cosmin Contra că nu are experienţă în momentul în care noi ne vom califica la un turneu şi vom trece faza grupelor. Atunci poate interveni experienţa unui antrenor. Până acolo, lucrurile sunt la fel ca într-un campionat unde joci în play-off, chiar dacă vorbim de echipe naţionale" Mirel Rădoi

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează