FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

Raț stă 3 luni pe tușă! 5 nume pe lista de înlocuitori a lui Iordănescu

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 19:15

Răzvan Raț s-a operat astăzi la umărul stîng și va fi nevoit să stea cel puțin trei luni în afara terenului.

Anghel Iordănescu a primit o veste proastă din Spania, unde căpitanul naționalei a fost nevoit să se opereze din cauza unui tendon rupt la umărul stîng.

Selecționerul este îngrijorat în privința fundașului, care ar putea rata prezența la Euro 2016. Acesta a alcătuit deja o listă cu posibilii înlocuitori pe postul de fundaș stînga.

În absența lui Raț, cinci jucători s-ar bate pentru cele două locuri rezervate fundașilor stînga din lotul pentru Euro: Ștefan Radu (Lazio), Bogdan Vătăjelu (CS U Craiova), Iasmin Latovlevici (Genclerbirligi), Alin Toșca (Steaua), St. Filip (Dinamo).

Cele mai mari șanse le-ar avea Radu, dacă ar alege să se întoarcă la echipa națională. Ultima selecție a fundașului celor de la Lazio a fost în 2013, la meciul cu Ungaria, 2-2 la Budapesta. Altfel, restul sînt soluții fără experiență la lotul național.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
torque07
torque07  •  06 Ianuarie 2016, 09:54

Nu era vina lui Piturca faptul ca Radu nu vine la nationala? Acum ce mai zice fomistul asta? Ca nu-i face bine la piele clima din Romania? I-l deranjeaza fusul orar? Nici nu ar mai trebui nominat. Si cand o sa ajunga ca Mutu sa cerseasca nationala, sa mai prinda un contract pe la vreo echipa de doi lei. Sa i se dea peste nas.

894347060631419
Ady Oster  •  05 Ianuarie 2016, 22:43

Daniel Popescu de la Poli Timisoara e mai bun ca Rat!

haideusicfr
haideusicfr  •  05 Ianuarie 2016, 20:36
Postat de bombon pe 05 Ianuarie 2016, 20:19

Poate ar trebui naturalizat Camora, joaca de ani buni in Romania, nu cred ca ar fi o problema sa obtina cetatenia.

Exclus .De ani buni de zile cel mai bun fundas stanga din Liga 1 n-a fost bagat in seama.Cadu a fost mai ambitios si-a obtinut cetatenia si nu a fost niciodata convocat .Asa macar de forma.Ca si Gabi Muresan ,Deac sau alti jucatori campioni ai Romaniei.A fost convocat Sepsi ..dupa plecarea de la CFr.Ca si Hora de altfel.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close