FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Război deschis între națională și FCSB din cauza lui Alibec! Steliștii reacționează dur după accidentarea atacantului

Articol de - Publicat sambata, 10 iunie 2017 11:36

Atacantul Denis Alibec a pierdut lotul României pentru meciul cu Polonia, de la ora 21:45, după două "reprize" ale unei mai vechi pubalgii. Totuși, dinspre FCSB se ripostează: "Niciodată nu s-a plâns de aşa ceva"

Sosit chiar în prima zi la lot, cu două săptămâni înainte de reunirea oficială, după doar 8 zile de vacanţă, Denis Alibec a fost marele ghinionist din rândul "tricolorilor". Pubalgia pe care resimţit-o prima dată în urmă cu trei ani a recidivat. Prima dată cu trei zile înainte de reunire.

Apoi, după numai trei zile, a revenit. Iar durerile l-au determinat să renunţe cu o zi înainte de plecarea în Polonia. "Aş fi vrut să joc, să fiu acolo, cu băieţii, dar accidentarea m-a scos din calcule. Am sperat până în ultimul moment, însă durerile erau tot mai mari. Îmi pare rău! Am încredere în băieţi, i-am văzut determinaţi. Avem nevoie de victorie, e ultima şansă! Eu cred în echipă. Voi fi fanul lor numărul unu!", a spus ieri fotbalistul celor de la FCSB.

"La noi nu a avut nicio problemă"

Surse din preajma echipei pregătite acum de Nicolae Dică susţin însă că "Alibec nu a spus nimănui de la club, niciodată, că ar avea probleme repetate din cauza unei pubalgii".

"De altfel, el a jucat mereu, nu a avut nicio durere. Inclusiv în meciul cu Craiova, în ultima etapă, când a şi marcat o dublă. La lot, probabil că s-a întâmplat ceva. Poate de la efort, poate de la teren", au continuat respectivele surse. Alibec nu a fost ieri la vizita medicală a celor de la FCSB şi a spus că "deocamdată nu ştiu de cât timp voi avea nevoie să mă refac".

  • Meciul dintre Polonia și România joacă azi, de la ora 21:45, la Varșovia, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TVR 1

LOTUL COMPLET:

Portari: Tătărușanu (Fiorentina, 43 meciuri/0 goluri la națională), Pantilimon (Watford, 24/0), Niță (FCSB, 0/0), Lung Jr. (Astra, 3/0)

Fundași: Benzar (FC Viitorul, 5/0), Țîru (FC Viitorul, 1/0), Chiricheș (Napoli, 45/0), Săpunaru (Astra, 21/0), Gardoș (Southampton, 13/0), D. Grigore (Al Sailiya, 28/0), Toșca (Betis, 5/0), Latovlevici (Karabukspor, 11/0), C. Ganea (FC Viitorul, 0/0)

Mijlocași: Hanca (Dinamo, 0/0), R. Marin (Standard Liege, 5/1), Bicfalvi (FC Ural, 3/0), Pintilii (FCSB, 34/1), Stanciu (Anderlecht, 12/5), Băluță (CSU Craiova, 0/0), Chipciu (Anderlecht, 27/4), Stancu (Bursaspor, 48/12)

Atacanți: Rotariu (Club Brugge, 3/0), Grozav (Terek Groznîi, 13/3), F. Andone (Deportivo, 13/1), Alibec (FCSB, 7/1), Ivan (CSU Craiova, 4/0)

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 13p
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 7
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează