FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Răzvan Burleanu a anunțat decizia legată de viitorul lui Daum pe banca României!

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 01 august 2017 18:26

Răzvan Burleanu a susținut o conferință de presă în care a comunicat decizia Federației de a continua cu Christoph Daum pe banca tehnică a naționalei, după o analiză efectuată de Comisia Tehnică.

Președintele FRF a declarat că Daum va rămâne selecționer până la finalul preliminariilor pentru CM 2018, iar atunci va fi făcut un nou raport prin care să fie evaluată activitatea tehnicianului.

"Concluziile Comisiei Tehnice, care ne-au fost comunicate astăzi de Mihai Stoichiță, Directorul Tehnic FRF, sunt că avem premisele de a spera la performanțe mult mai bune. Nu s-a pus astăzi problema demiterii selecționerului.

Ca să eliminăm orice speculații, va continua până la finalul mandatului, adică până la finele acestor preliminarii. Apoi vom avea un nou raport și vom stabili oportunitatea de a continua acest proiect în această formulă", a spus Răzvan Burleanu în cadrul unei conferințe de presă, citat de frf.ro.

Toți membrii Comisiei Tehnice a FRF, cu excepția lui Marcel Pușcaș, au susținut rămânerea lui Daum pe banca naționalei, însă Răzvan Burleanu s-ar fi putut opune acestei poziții, în calitatea de președinte FRF.

Cu patru etape înainte de finalul preliminariilor, "tricolorii" sunt pe locul 4, cu 6 puncte, la 4 puncte de Muntenegru și Danemarca, echipe care au 10 puncte și care sunt cu adevărat îndreptățite să spere la poziția secundă.

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 16
2. Muntenegru 10
3. Danemarca 10
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

"Rolul comisiei este doar unul consultativ. Fiecare membru și-a spus punctul de vedere. Au fost opinii diferite, majoritatea membrilor au fost de partea selecționerului" Marcel Pușcaș

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (12)
submarina
submarina  •  02 August 2017, 09:02
Postat de ovidiu_3003 pe 01 August 2017, 19:14

...trebuie continuat cu Daum ...

Poti si sa argumentezi? Chiar te rog!:)

10152745185266576
Romeo Ionescu  •  02 August 2017, 07:34

dacă ei au ales, eu nu pot spune decât: mi-e silă. NU-l mai susțineți pe acest tânăr cu tupeu ajuns unde-i treaba sportivilor, nu a gargaragiilor produși de politica mizerabilă autohtonă.

king.baldwin
king.baldwin  •  02 August 2017, 07:03

Ok!! Continuam cu scenariile dinainte stabilite (binecunocutul sistem *** de la FRF care tine in viata în mod absolut FRAUDULOS si marca de aragaz fcsb) dar ne ingropam definitiv fotbalul romanesc si Nationala! FRF devine, astfel, un profund organism antiromânesc!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează