FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CHILE 3-2

Răzvan Burleanu a oferit explicaţii la finalul meciului cu Chile: "Contractul lui Daum avea obiectiv calificarea la Mondial"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat marti, 13 iunie 2017 23:23

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a oferit explicaţii referitoare la situaţia echipei naţionale, la finalul meciului amical câştigat de tricolori cu Chile, scor 3-2.

Preşedintele Federaţiei susţine că nu mai crede în şansele de calificare ale României la Campionatul Mondial, deşi acesta era un obiectiv stipulat în contractul lui Christoph Daum.

"Şanse de calificare nu mai sunt, nu are rost să ne amăgim şi să facem tot felul de calcule. Dacă vreţi să sperăm, putem să o facem. În momentul de faţă trebuie să ne gândim foarte bine, să vedem unde trebuie să intervenim.

E o dezamăgire că nu am reuşit să ne depăşim limitele. Îmi pare rău că nu reuşim să avem rezultate mai rapid. Rezultate la care se lucrează. 

De la început am vorbit de o perspectivă pe termen lung la echipa naţională, am discutat mai ales de proiectul pentru EURO 2020. Dar şi eu şi Chirstoph Daum am vorbit de calificarea la CM 2018. Contarctul lui Daum avea acest obiectiv, calificarea la CM", a spus Burleanu în zona mixtă.

Oficialul a adăugat că a purtat o discuţie cu Daum în legătură cu reacţia nervoasă pe care a avut-o în conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu Chile, dar nu a fost adusă în discuţie posibilitatea demisiei.

"Am discutat cu Daum despre aceasta reacţie. Simt o acumulare de răutate din exterior, ca şi cum unii oameni nu şi-ar dori binele echipei naţionale.

Nu am discutat de demisie, de reziliere sau de un astfel de subiect pentru că mi s-a părut neprofesionist să avem o astfel de discuţie între două meciuri la un interval de 3 zile. Vom analiza, e un raport de analiză pe care staff-ul tehnic trebuie să-l facă", a adăugat Răzvan Burleanu

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (4)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  14 Iunie 2017, 08:21

si contractul conduceri frf CAND o uschiti?????????

1618597915124142
Alexandru Chis  •  14 Iunie 2017, 08:15

Acumularea de rautate din exterior vi se datoreaza dvs, dle Burleanu pentru modul politicianist-protector pe care il promovati si care v-a "promovat" la conducerea FRF! Daum are pacatele lui, dar nu el a acumulat acea invocata "rautate" ci modul in care au evoluat tricolorii sub comanda sa si, mai ales, lipsa de rezultate. Nu este posibil sa ne clasam pe locul patru - mai mult ca sigur! - in aceasta campanie pentru CM Rusia si sa fim umiliti de Muntenegru sau chiar de Armenia. Exista, dle Burleanu, o lege nescrisa in fotbalul de pe toate meridianele si anume: "Nu ai rezultate, pleci!". Este cea mai simpla axioma. Si, dupa cate se vede, nici FRF si nici Nationala nu au rezultate. Deci... se impune plecare "la pachet", dvs si Daum!

blatistu49
blatistu49  •  14 Iunie 2017, 07:48

satisfactii dupaun amical cu gust de pirci de jucau serios chilienii 6>>7 ne serveau si in 10 ne bateau

Vezi toate comentariile (4)
Comentează