FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAŢII

Răzvan Burleanu i-a replicat lui Becali după ce a fost acuzat că bate câmpii: "Are interese mercantile"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2016 15:23

Răzvan Burleanu a răspuns declarațiilor dure făcute de Gigi Becali, după propunerea făcută de președintele FRF, care vrea să implementeze o regulă conform căreia 10% din suma de transfer a unui jucător să fie investită în centrul de copii și juniori.

"E de așteptat să primești astfel de reacții. Am venit cu o propunere tranșantă, în beneficiul fotbalului românesc. Astfel de propuneri nu au cum să fie primite cu laude.

Aceste propuneri contravin intereselor personale, care sunt pur mercantile", a spus Răzvan Burleanu pentru Libertatea.

"Domnul Burleanu bate câmpii!. O să vedeţi că o să facem o acţiune noi acum, cât de curând, să terminăm cu acest Burleanu! Cum poate el să ne oblige pe noi, societate comercială, ce să facem cu banii pe care îi câştigăm?! Băiatul ăsta e de pe planetă cu extratereştrii!

"A mai scos el o lege prin care ne obligă să jucăm cu un titular sub 21 de ani. Aici recunosc, e vinovat şi Argăseală, pentru că nu am atacat în instanţă la timp această decizie. Nu are voie să facă aşa ceva. Burleanu e ca Sandu, se crede stăpân la FRF! Le dă prime ălora din Comitetul Executiv şi ăia votează ce spune el. O să îl dăm noi afară pe Burleanu, să vină cineva care să ştie să conducă şi să se priceapă la fotbal. El habar nu are de sportul acesta, inventează legi" Gigi Becali, 27 iunie, la DigiSport

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
fcsb.86
fcsb.86  •  01 Iulie 2016, 22:08

Sunt total de acord cu tine, eu nu am comentat pentru a deveni avocatul lui Becali sau al clubului Steaua, FCSB sau mai stiu eu cine. M-am gandit strict in primul rand ca si societate comerciala, dupa m-am gandit la cluburile mici, cele care supravietuiesc greu in liga1. Tot auzim pe la colturi cum ca daca nu au bani sa nu mai fie in liga1... ce ne-am face daca doar 3-4 maxim 5 echipe au posibilitatea de a ramane in liga1? Ramanem fara fotbal in tara? Asta nu se poate cu siguranta, pai si atunci ce facem? Le ingropam mai rau de cat sunt cu legi aberante pentru "juniorii" care defapt nu exista si copiii nu mai sunt interesati de fotbal... daca vrem sa schimbam ceva, atunci de la Guvern trebuie schimbat si facut... astea sunt doar legi ciudate care fac mai mult rau de cat bine si care probabil vor sa ne mai inchida gura noua celor care le comentam..

896192067117678
Nello Milano  •  01 Iulie 2016, 20:17

BAI BULENE DACA AI PUS BOTU LA SPAGA LUI PACALICI OIERUL ESTI DUS CREDEMA CAT DE CURAND TE VA PRADUI LA DENA .E NUMARUL 1 LA SIFONEALA UITATE IN URMA SI VEI VEDEA CA TOTI CARE AU CREZUT IN PRIETENIA LUI AU AJUNS LA PARNAE SAU AU DAT GLOABA CA MITITELU PRAZARUL .N7 A SCAPAT D3 PRADUIALA LUI NICI COPOS NICI HREBENGIUC NICI NUTU CAMATARUL DAPAI TU CARE ESTI UN FLOOOC IN CALEA PUUULLLI !

piet
piet  •  01 Iulie 2016, 18:33
Postat de fcsb.86 pe 01 Iulie 2016, 18:17

Si as mai adauga ceva... ok, 10% ... si daca prinde sa zice un transfer mega wow (totul este posibil), vreo noua perla neslefuita sa zicem... hmm.. o echipa din Vaslui.. si vinde un jucator cu vreo 10 mil euro... hai 20 mil... in ce Dumnezeu sa investeasca aia 1 mil euro sau 2 mil euro? Care juniori ca lumea se zbate pe ce sa manance in zona aia de tara... dar sa aibe grija sa isi duca copii la fotbal cand ei nici la scoala nu sunt inscrisi...

dl.Burleanu prin ai raspunde unui om de factura si calitatea lui becali va descalificati.nu va sunt fan , .cand il aud vorbind pe becali romaneste imi vine s-a vars.un om care isi trateaza semenii ca el nu are ce cauta intr-o societate civilizata.a luat jucatori liberi de contract le-a facut cu japca contracte de 3-5 ani si cere sume astronomice pt transferuri .contractele lor fiind de 5-10000 pe luna.ce tragere de inima vor avea jucatorii tinuti cu japca.el nu a crescut nici un jucator in 10 ani ! CUMPARA PE PROMISIUNI SI VINDE MAI DEPARTE .CREDE CA E SHMECHER DAR E UN FUNDAS COCLIT

Vezi toate comentariile (21)
Comentează