FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Răzvan Burleanu îl atenţionează pe Victor Piţurcă! E nemulţumit de contractul selecţionerului: "I-am reproşat asta"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 18 august 2014 21:51

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, pune presiune pe selecţionerul Victor Piţurcă înaintea debutului României din preliminariile Campionatului European din 2016, cînd "tricolorii" vor juca cu Grecia.

Preşedintele Federaţiei e nemulţumit de contractul pe care foştii oameni de la FRF i l-au făcut lui Piţurcă şi spune care sînt condiţiile pentru ca selecţionerul să rămînă pe banca tehnică a naţionalei României în continuare.

"În fotbal există un principiu foarte clar, rezultatele sînt cele care te ţin. Rezultatele sînt cele care ce confirmă, rezultatele îţi infirmă o anumită poziţie pe care o ocupi. În mod cert, ca selecţioner trebuie să ai contract pe obiective. Asta i-am reproşat fostului preşedinte al FRF, că nu a semnat un contract cu selecţionerul în ceea ce priveşte un obiectiv intermediar", a declarat Răzvan Burleanu la Digisport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
bibiloiu
bibiloiu  •  19 August 2014, 22:41

Doar nu voiai bunsimt la un oltean..................................

ill7ven
ill7ven  •  19 August 2014, 07:58
Postat de cristi_rom13 pe 19 August 2014, 07:44

ill7ven -Prietene,inteleg ca esti rapidist,dar nu e obligatoriu sa fii si tantalau,ca sa te citez.Reprosul i-a fost facut lui Mircea Sandu si nu lui Victor Piturca.Sau ai citit doar titlul?

Am citit tot, dar am comentat dupa titlu si subtitlu. Mea culpa, neatentia se plateste. :-))

cristi_rom13
cristi_rom13  •  19 August 2014, 07:44
Postat de ill7ven pe 19 August 2014, 07:24

Tantalau si Burleanu asta. Cum sa ii reproseze ca are contractul actual? El putea sa ceara 14 mil salariu si clauza de reziliere 100 mil, daca ii sunt acceptate pretentiile, salut. Ce trebuia sa faca, sa zica: stati ma, am zis si eu asa sa vad cum reactionati, mie imi ajung 100 mii si de dat afara vedem noi, care cum vreti, nu e stres. Ba mai mult, lasa sa se vada ca nu are ce face in privinta asta. Practic se smiorcaie si cerseste atentie in acelasi timp. Mana de fier, ce mai.

ill7ven -Prietene,inteleg ca esti rapidist,dar nu e obligatoriu sa fii si tantalau,ca sa te citez.Reprosul i-a fost facut lui Mircea Sandu si nu lui Victor Piturca.Sau ai citit doar titlul?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează