FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Răzvan Burleanu nu era impresionat de Gică Popescu: "Cîştigam şi dacă ar fi candidat" » Cum comentează legătura cu Traian Băsescu

foto Raed Krishan
foto Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 aprilie 2014 13:30

Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, a vorbit despre posibila asociere între condamnarea lui Gheorghe Popescu şi alegerile de la FRF, precizînd că ar fi cîştigat şi în cazul în care acesta ar fi fost achitat în Dosarul Transferurilor.

"Este exclusă o astfel de asociere. Cei care fac o astfel de legătură uită poate motivul pentru care el a fost urmărit penal şi condamnat, evaziune fiscală, spălare de bani, înşelăciune şi aşa mai departe. Eu aş fi cîştigat alegerile şi cu Popescu candidat", a declarat Burleanu pentru Mediafax.

Oficialul FRF, care a admis că s-a întîlnit de mai multe ori cu preşedintele Traian Băsescu în perioada în care a lucrat la Administraţia Prezidenţială, a spus că are mulţi prieteni în lumea politică, care l-au asigurat de susţinerea lor pentru modificarea unor acte normative: "Am prieteni în toate partidele politice, care m-au asigurat de tot sprijinul lor în ceea ce priveşte demersurile legislative pe care vrem să le facem în perioada următoare, de a modifica cadrul normativ în care şi fotbalul românesc îşi desfăşoară activitatea".

Referitor la o posibilă subvenţionare a fotbalului romînesc de către stat, Burleanu a precizat că finanţarea ramurilor sportive în funcţie de numărul de practicanţi i se pare a fi o procedură absolut normală. "Este o temă sensibilă. Ceea ce ne dorim în perioada următoare, înainte să solicităm o subvenţionare a Federaţiei Române de Fotbal, este un cadru legislativ mult mai clar, prin care să putem să atragem mult mai uşor resurse financiare dinspre mediul privat. Altfel spus de o modificare a codului fiscal cu referire directă la capitolul legat de sponsorizări.

Este o procedură absolut normală prin care absolut orice federaţie sportivă trebuie finanţată în România. Modelul ceh aplică deja acest sistem cu numărul de practicanţi şi performanţele obţinute. Federaţia Română de Fotbal va accesa în perioada următoare orice resursă financiară posibilă pentru un parcurs spre performanţă", a mai spus Burleanu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
lumpy666
lumpy666  •  17 Aprilie 2014, 23:20

NORMAL AR FI TREBUIT SA FIE TITLUL ARTICOLULUI: CA "INCEPAND DE ANII 90 IN ROMANIA NIMENI DAR NIMENI NU PUTEA NU POATE SA FI OCUPAT UN POST "WHATEVER AND WHEREVER IN ROMANIA" DACA NU IERA PUS POLITIC PE POSTUL SAU PE POSTURILE RESPECTIVE"=REALITATEA RO INCEPAND DIN 90!!! -IN CEEA CE PRIVESTE PE BURLEANU MI SE PARE UN "TIP SUBTIRE DAR CU UN PAPAGAL OBISNUIT SI CURSIV CARE ARUNCA MOMELI PESTE TOT SI PROSTIMEA MUSCA LA TOT PASUL DE FAPT CUM E LUMEA SI OBISNUITA" CA DUPA CEVA TIMP/ANI DE ZILE LUMEA SA SE PRINDA CA DE FAPT SI EL E DOAR UN TEPAR...!!!!!!!!!! -NU MI SE PARE NORMAL CA DE LA MINI FOTBAL SA TE AVANSEZE LA FOTBALUL MARE PT CA DIFERENTA ESTE PREA MARE DIN

mircea1957
mircea1957  •  17 Aprilie 2014, 01:12

Pustiule, daca Gica Popescu nu avea problemele cu justitia, tu erai un anonim si acum. Te bazezi numai pe relatii si faci promisiuni. Nimic concret pentru fotbal. Numai balbe de cand te-ai instalat. Toata lumea astepta rezultate, nu scandaluri in care te angrenezi din vanitatea ta nemasurata. Asta o sa te cam termine, si repede. Nu dai senzatia ca ai avea ceva in capul tau, poate mini-fotbal, nu fotbal, si... ceva afaceri. Vom vedea mai tarziu daca ii urmezi pe Dragomir & copany.

spivak
spivak  •  16 Aprilie 2014, 19:49

Burlică, dacă nu intra Popescu la pârnaie nu ieşeai nici pe locul 3. Te-au votat toţi şperţarii din provincie fiindcă s-au căcat pe ei când au auzit de condamnări. Au crezut că se pun bine cu Băşină.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează