FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA 3-1

Răzvan Luțac, acid la adresa lui Daum: "E șoferul de taxi care ne ia la suprapreț în noaptea de revelion"

Articol de - Publicat duminica, 11 iunie 2017 00:42

Selecționata României a sperat că o victorie a Simonei Halep va fi mantaua de Harry Potter pentru partida de aseară. Că vor păși tiptil, invizibili, ascunși de ecourile de la Paris.

Însă înfrângerea Simonei i-a dezbrăcat. I-a lăsat vulnerabili în fața frustrării cumulate de loviturile Jelenei Ostapenko și a meciului decisiv jucat cu 5 fundași, 2 închizători și un Andone rătăcit.

Greu de zis rătăcit în față, pentru că ofensiva României era fie pe bancă, Stanciu ori Rotariu, fie la București, accidentatul Alibec.

Acum, să fim serioși, așteptările erau minime. Poate egale cu acelea de a găsi un taxi, de Revelion, la 4 dimineața, la comandă, imediat după ce începe o ploaie torențială. Sau chiar mai mici.

Șoferul de taxi, Christoph Daum, nu s-a complicat cu "maimuța". A întrebat, înainte de startul campaniei, unde vrem.

"Moscova".

Departe, preorășenesc. A cerut triplul, cvadruplul sumei. După care, fără să ne ducă la destinație, precum într-o celebră filmare de pe internet, a cerut, în loc de lei, Euro.

"Poate vă duc la Euro 2020, nu la Mondial!".

Sincer, i-ați văzut pe români pe "Naționalul" polonez? De câte ori ați auzit, în comentariu, numele lui Chipciu? Numele lui Grozav? Pintilii?

Știind că vine inundația cea mare, Daum n-a făcut o arcă, ci a ridicat un gard din nuiele.

Apropo de calamități.

În 2010, pe atunci la Lech Poznan, Lewandowski putea să semneze cu Blackburn Rovers, echipă mică în ultimii ani prin Anglia, departe de gloria atinsă cu Shearer. Însă transferul s-a pierdut în cenușă vulcanică. Norul rezultat din erupția unui vulcan din Islanda i-a anulat zborul, iar Lewa a ajuns, până la urmă, în Germania, star la Borussia și Bayern.

Prin Ucraina sau Belarus, în drumul spre Rusia, nu există vulcani, așa că s-a oferit el să erupă. Puțin mai repede și mai la stânga.

Iar taximetristul neamț nu circulă în condiții de vizibilitate redusă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
mannecken
mannecken  •  12 Iunie 2017, 19:44

La gazeta cine este selectioner? Unde l-au gasit pe talentatul asta penibil. ***. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Iunie 2017, 14:36

unde dracu ai vazut tu ploaie de revelion, intr-o tara temperat continentala cum e romania ? ploile sunt extrem de rare in miezul iernii continentale. daum e doar o cauza a disparitiei fotbalului profesionist din romania. o alta sunt cei ca tine. presa aservita si slugarnica. o alta este becalizarea romaniei. o alta este disparitia federatiei. o alta este disparitia infrastructurilor. o alta este disparitia tehnicienilor de valoare. o alta este neglijarea bazei de copii si juniori. o alta este hotia. o alta este mentalitatea balcanica, manelista, cancanista si limitata a jucatorilor din aria de selectie. o alta, pilele si proptelele multora dintrei ce de la nationala, care nicaieri in lume nu ar putea juca inttr-o nationala. o alta este reghemanelizarea activitatii de impresariat, spaga, mita si santajul din acest activitati conexe. recent, din cupa romaniei s-a baut bere la asorte cu o burta zdravana de mici si cefe la gratar, in comuna voluntari de ilfov. ca acolo a aterizat cupa romaniei, domnilor ! va dati seama ?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Iunie 2017, 13:27

...fratilkor cine credeti ca scvrie acest articol ?...un tinerel de 23 de ani care nu intelege nimic din fotbal ...crede ca Daum e de vina ...acest ziarist netot care nu deosebestew tenisul de fotbal ne da noua lectii de cum ar fi calificat el echipa daca antrena ...de aceea nu ne suporta nici un popor din Vest ...dupa cew ca suntewm hoti mai suntem si prosti si ne laudam cu prostia noastra...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează