FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ALBANIA 1-0

Răzvan Raţ despre debutul lui Manea: "Are o vîrstă enervant de tînără" :)

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 31 mai 2014 23:14

Răzvan Raţ, autorul unicului gol al partidei România - Elveţia, scor 1-0, a declarat că această victorie este una de moral şi că el şi colegii săi aveau nevoie de acest meci pentru a fi mai omogeni şi a se cunoaşte mai bine.

"E o victorie de moral. Un meci de care aveam nevoie pentru a fi mai omogeni, pentru a ne cunoaşte şi mai bine. O să fie şi meciul cu Algeria, care ne va ajuta şi mai mult.

Algeria este o echipă mult mai valoroasă. Vom încerca şi acolo să dăm ce-i mai bun, să fim competitivi şi de ce nu să câştigăm", a spus Raţ.

El a menţionat, rîzând, că fundaşul Cristian Manea a debutat în echipa naţională "la o vîrstă enervant de tînără".

"Sînt jucători cu valoare care merită să fie la echipa naţională şi depinde doar de ei să rămînă la echipa naţională. La vîrsta lui eu eram la juniori", a mai spus Răzvan Raţ.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
sslr
sslr  •  02 Iunie 2014, 04:37
Postat de ricco pe 01 Iunie 2014, 02:39

Mai baieti care scrieti aceste articole, FACETI-VA UN OBICEI DIN A RECITI CE A-TI SCRIS PENTRU CA VA FACETI DE RIS !!!... SI VA MAI INTREBATI DE CE VA INJURA LUMEA SI VA APOSTROFEAZA... E Romania - Albania, NU Romania - Elvetia !!!... PACALICILOR !!!...

nici gramatica nu ii ajuta. cumparam niste semne de punctuatie? 'să fim competitivi şi de ce nu să câştigăm'

kilimanjaro
kilimanjaro  •  01 Iunie 2014, 07:36

Si cand spueam ca gsp nu trebuie tratat mai sus decat un pamflet, ziceati ca-s rau voitor. Uitati mostra de profesionalism la un ziar de sport ce se vrea profesionist. Romania-Elvetia.... Mai pantofarilor, cat ati platit spaga sa ajungeti sa scrieti prosti la ziarul asta online ?! :)))))))))))

ricco
ricco  •  01 Iunie 2014, 02:39

Mai baieti care scrieti aceste articole, FACETI-VA UN OBICEI DIN A RECITI CE A-TI SCRIS PENTRU CA VA FACETI DE RIS !!!... SI VA MAI INTREBATI DE CE VA INJURA LUMEA SI VA APOSTROFEAZA... E Romania - Albania, NU Romania - Elvetia !!!... PACALICILOR !!!...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează