FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Reacția jucătorului dat afară de Daum de la națională după parcursul naționalei: "Ne-am mințit"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iunie 2017 11:31

Răzvan Raț, fost căpitan al echipei naționale, a fost printre primii jucători pe care selecționerul Christoph Daum i-a îndepărtat de la naționala României.

Fundașul stânga de 36 de ani a vorbit despre prestația României din calificăriile pentru CM 2018 și l-a criticat pe antrenorul german. 

"Nu sunt eu în măsură să spun dacă Daum trebuie să plece sau nu. Dar aproape toți selecționeruii care au ratat calificări au fost dați afară, chiar dacă erau Pițurcă, Iordănescu sau Lucescu. La națională te țin doar rezultatele.

Făcând o analiză, putem spune că ne-am mințit cu victoria cu Armenia, 5-0. Am crezut că putem scoate mai mult din această calificare. Apoi s-a dovedit că nu ne-am ridicat la nivelul așteptărilor", a spus Raț pentru ziarul Libertatea.

113selecții are Raț la națională, marcând 2 goluri

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează