FOTBAL  »  NATIONALA  »  REACȚIE

Reacția lui Ionuț Lupescu după ce DNA a descins azi la FRF: "N-am fraudat și n-am furat! Să se respecte valorile!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 martie 2018 18:22

Ionuț Lupescu, principalul contracandidat al lui Burleanu la șefia FRF, a oferit o primă reacție după ce DNA a descins astăzi la Casa Fotbalului. 

  • Procurorii DNA au descins astăzi la sediul Federației Române de Fotbal. DNA vizează presupusele contracte cu dedicație ale lui Ionuț Lupescu din perioada în care acesta era director general la Federație în mandatul lui Mircea Sandu.

"De ce nu a spus acest lucru acum 4 ani de zile? Campanie murdară dintr-o parte. Trebuie să ne vedem de treabă. Să terminăm odată cu atacurile acestea murdare care vin de la oameni care, din păcate, nu au treabă cu fotbalul.

Eu n-am fraudat şi n-am furat. Am înţeles că este un control DNA acolo, e foarte bine, sper să se controleze de când s-a înfiinţat Federatia până anul acesta, 2018, şi să-şi facă treaba.

Aţi văzut că, între noi, lumea din fotbal, există respect şi e singurul lucru pe care l-am cerut de la oamenii din afară e să respecte. Îţi place, nu-ţi place, ei au făcut istoria acestui fotbal, de la generaţia tatălui meu şi mai devreme.

Acum, nu ştiu dacă ştie el cine au fost Petschovschi şi Alexandru Apolzan, dar e important să se respecte valorile, altfel nu poţi avea viitor", a declarat Ionuț Lupescu, potrivit TV Telekom Sport.

Vezi și: EXCLUSIV Răsturnare de situație! De ce au descins, de fapt, procurorii DNA la sediul Federației Române de Fotbal + reacția FRF

CE DEZVĂLUIRI VIZEAZĂ PROCURORII DNA

Episodul 1: Război în linie dreaptă! Răzvan Burleanu, acuzații devastatoare pentru Mircea Sandu și Ionuț Lupescu: firme personale care "sifonau banii Federației"

Episodul 2: Burleanu vine cu o nouă serie de dezvăluiri: "Lupescu, Prunea & Nașu cumpără ceasuri de lux din banii FRF"

Episodul 3: Noi dezvăluiri ale lui Burleanu despre contracandidatul său: "Povestea unui comision marca Lupescu"

Episodul 4: "Mătușa Elena" » Burleanu trece la atacul frontal: "Cum a scos Lupescu 300.000 de euro din Federație, apoi a trecut una dintre firme pe numele mătușii"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
485809194904413
Costel Tudor  •  15 Martie 2018, 11:33

Lupescule , de data asta si tu Sandu *** ! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dmarci
dmarci  •  15 Martie 2018, 08:38

fotbalistii acestia cred ca daca au fost valori in fotbal pentru ei nu exista lege sau daca exista, legea e doar pentru prosti,sunt extrem de lacomi ,vezi cazul popescu care la prima ocazie abagat ceva necuvenit in buzunar,sunt tare curios sa vad daca se va descoperi ceva legat de frf care se considera stat in stat si cred ca legile nu li se aplica si lor.daca va castiga lupescu va fi sarbatoare pentru gasca sandu iar fratii becalii isi vor face urgent aparitia in afacere...

1615275382087697
Yuri Firsov  •  15 Martie 2018, 08:06

NU SE VEDE CAT DE FRICA II ESTE LUI BURLEANU???APELEAZA LA TOATE MURDARIILE ***""***""!!!SA STIE CA DRAGNEA&co SI PSD NU IL VOR SUSTINE DEOARECE IN ACEST CAZ PSD-UL VA PIERDE CEL PUTIN 20% LA ALEGERI!!!TOTUSI AR TREBUI SA RASPUNDA CINE LA PUS POLITIC PE ACEASTA NAPARCA LA FRF!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close