FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

Reacția lui Mutu după ce Stanciu i-a luat tricoul cu 10: "Numărul ăla are două tone" » Ce șanse crede că are să mai prindă lotul de Euro

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2016 18:12

Adrian Mutu nu crede că mai poate prinde lotul pentru Euro 2016, chiar dacă își dorește foarte mult. "Briliantul" îl vede pe Nicușor Stanciu cel mai îndreptățit jucător care să poarte numărul 10 la naționala României. 

"Nu meritam să fiu chemat la lot până acum, sunt șanse foarte mici să mai ajung. Nu am demonstrat până acum. Nivelul de la Euro e cu totul altul față de ce e în Liga 1.

Eu mi-am propus să ajung la Euro, dar dacă nu se va întâmpla, asta e, am și eu o vârstă. Nu o să fiu eu, la 36 de ani, cel care o să decidă un european. Mutu dacă mai joacă trebuie să fie ajutat de echipă", a zis Adi Mutu la Dolce. 

...despre Euro: "Suntem o echipă bună, dar nu foarte bună. Nu suntem la nivelul Spaniei sau al Franței, deci nu trebuie să punem prea multă presiune pe România".

...despre Stanciu: "Am câştigat un jucător important, care e unul dintre cei mai buni. Foarte bine că a luat numărul meu. Le-am mai spus jucătorilor care îl iau, numărul ăla are două tone, cântăreşte foarte mult. A debutat cu gol, este într-o formă extraordinară. Sper să nu-l umflăm şi să rămână cu picioarele pe pămînt. E un 10 complet, eu am fost un 9 şi jumătate. Eu îl văd pe Stanciu un fotbalist gen Panduru". 

...despre Aduriz: "Nu mi se pare un jucător extraordinar. E bun, dar nu la nivelul lui Iniesta sau Busquets. Acum trece printr-o formă deosebită".

...despre Marica: "Dacă intră în formă nu are rival în România. E singurul număr 9 veritabil din România". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
muzicantu
muzicantu  •  27 Martie 2016, 09:02

V-ati intrebat de ce Hagi nu a demonstrat la echipele mari ca Real sau Barca? Era increzut, nu punea osul. Si Mutu la fel dar, nu stiu cum a dat o gramada de goluri in Italia!!

ortega
ortega  •  26 Martie 2016, 21:03
Postat de lacatusdinamovistu pe 26 Martie 2016, 19:38

sper ca pisoiu iordanescu se uita la meciul de acum austria-albania ..are ce sa vada la albanezi ..un gol dat de ei pe viteza si cu calitate .. cred ca avem mult de recuperat sa putem ajunge la un nivel ca al albaniei de azi ..domina pe austria acum ..ATENTIE MARE ...

Cabotinul nu se uită la adversare , că era cam somnoros și aseară la Olanda -Franța , și a preferat o rugăciune în locul vizionării meciului ... Trebuie să-l înțelegem , are o vârstă ... nu are creier ... e pesedit ... Problema e la Burleanu . Cum să pui un neajutorat mental selecționer în anul 2016 ? În 1916 , acum 100 de ani poate era avangardist , acum seamănă cu un popă răspopit cerșind clemență pentru *** lui ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

481915248654000
Moto-Garaj Transport  •  26 Martie 2016, 19:59

,,Numarul ala are doua tone" Daca estevorba de Hagi si de tine... atunci numarul ala are o tona si o toana.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează