FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Reacția lui Răzvan Burleanu despre întâlnirea avută înainte de alegeri: "Nu e nimic ilegal! Vorbim de management electoral"

Răzvan Burleanu // FOTO: Cristi Preda
Răzvan Burleanu // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2018 14:46

Gazeta Sporturilor a publicat în ediția de azi discuții de la întâlnirea secretă, cu 2 zile înainte de alegeri, în care s-a pus la cale realegerea lui  Răzvan Burleanu la FRF.

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a reacționat dur după aceste dezvăluiri și a spus că întâlnirea a fost una de managemt electoral și că nu a organizat-o în secret.

"Primul lucru care reiese din stenograme este că nu vorbim despre nimic ilegal în procesul de organizare a alegerilor. Chiar mă bucur că Gazeta Sporturilor a lăsat în transcrierea apărută poziția mea clară că tot ceea ce facem trebuie să fie în limitele legalității.

Remarc apoi o oarecare invidie despre modul cum ne-am organizat: pragmatic, atenți la toate detaliile. Am căutat să ne organizăm cât mai bine pentru alegeri și nu văd absolut nicio problemă în acest fapt. Fiecare candidat trebuie să muncească pentru a-și maximiza șansele de victorie. Ședința nu a fost nici pe departe secretă, a fost organizată la FRF, în toiul zilei.

Sunt dezgustat de toate aceste interpretări cu iz conspiraționist. În 2014 eram oamenii serviciilor, apoi ai nu știu cărui partid sau om politic. În 2018 am organizat o ședință de management electoral chipurile «secretă» și «cinică». Toate acestea sunt explicații fantasmagorice care încercă să ascundă un adevăr extrem de simplu. Am câștigat și în 2014, și în 2018, pentru că membrii FRF nu își mai doresc să fie guvernați de vechile grupuri de interese din fotbal" a fost declarația lui Răzvan Burleanu pentru Realitatea.

Citește AICI toate episoadele publicate azi de Gazeta Sporturilor de la ședința secretă a FRF 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (35)
iulian1952
iulian1952  •  24 Aprilie 2018, 06:59

BAI NAUME, MORARE , DECEBALE SI TOATE CELELALTE *** JURNALISTICE , SUNTETI PENIBILI , SUNTETI NISTE MARLANI , NISTE SCARBOSI , ... VAI DE CAPU' VOSTRU . *** NU VA MAI TERMINATI , SI APROPO : CRACIUNESCU CE MAI CAUTA IN STUDIO , NU A PLECAT LA FIESA IN AMERICA ? *** ! ASA A FOST SI IN ARBITRAJ . PE VREMEA LUI SI A LUI PORUMBOIU ERAU JURNALISTI PRECUM FANUS N , R. COSASU , EFTIMIE I. , CHIRILA I. SI MULTI ANI . OAMENI CULTI . NU CA JURNALISTI DE AZI . OAMENI CARE I-AU LASAT IN PACE ATUNCI CAND AU GRESIT. SI AU GRESIT DE MULTE ORI .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1894840550799797
Koczka Gyorgy  •  24 Aprilie 2018, 02:51

Singurul 'merit' al acestui individ abject este ca si-a pastrat postul utilizand bugetul si organigrama institutiei fe care se foloseste in scopuri personale. De fapt vorbim de o forma fara fond atata timp cat rarele rezultate pozitive din fotbal au venit din banii si munca unor. investitori privati. Nu il vad terminand mandatul in functie pentru ca cine seamana vrajba culege razboi.

adwd
adwd  •  23 Aprilie 2018, 23:47
Postat de nune pe 23 Aprilie 2018, 15:46

Ca ne place sau nu, are dreptate. Asa se organizeaza orice proces electoral. Segmentarea pe categorii, adecvarea mesajului pentru fiecare tip de alegator, persuasiune, manipulare (cei care ii cunosc sensul nu fac alergie la concept), atentia la fiecare detaliu si un scepticism ponderat in privinta diverselor reactii de solidarizare. Duplicitatea e pana la urma o caracteristica ce defineste o buna parte dintre romani. A invatat ceva Burleanu de la Dancu... :)

aici e vorba de o organizatie care are un statut si niste criterii de integritate nu e vorba de politica; daca folosesti mijloace de influentare a membrilor prin folosirea comitetului executiv prin mesaje false gen nu veniti la alegeri ca oricum ati castigat, prin bruiarea discursurilor contracandidatilor trebuie sa fii dat afara din organizatie

Vezi toate comentariile (35)
Comentează