FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Reacția lui Sânmărtean după ce Daum l-a anunțat că nu va mai fi chemat la națională. Fotbalistul a dezvăluit dialogul cu neamțul

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2016 18:04

Lucian Sânmărtean a vorbit despre discuția pe care a avut-o cu selecționerul Christoph Daum, care i-a transmis că nu se va mai baza pe serviciile sale la echipa națională. 

Mijlocașul celor de la Pandurii s-a arătat foarte încântat de atitudinea pe care a avut-o noul selecționer. 

"Am vorbit cu domnul Daum, mi s-a părut foarte corect. Am avut o discuție imediat după EURO 2016, când eu nu știam ce o să fac, nici dacă voi mai continua. Mă gândesc că e destul de greu să te mai bazezi pe un jucător de 37 de ani. Trebuie să dea posibilitatea celor tineri să vină din urmă și să ducă naționala mai departe. Înțeleg această situație. A fost foarte galant, foarte fair-play.

Mi-a plăcut foarte mult abordarea lui, nu știu dacă vreun antrenor român m-ar fi sunat vreodată să-mi mulțumească pentru tot ce am făcut pentru echipa națională și să-mi explice că nu va mai apela la serviciile mele.

Nici eu nu mă mai așteptam să mai fiu convocat, odată ce am avut discuția cu el. Apreciez modul său de a discuta și mai ales că a fost inițiativa lui să stea de vorbă cu mine. Are respectul meu și aprecierea și îi doresc foarte mult succes la echipa națională. Cu toții avem nevoie ca echipa asta să se califice”, a declarat Lucian Sânmărtean la DigiSport.

Citește și: Daum a spus "gata!": unul dintre cei mai apreciați jucători români din ultimii ani nu va mai fi convocat la "națională"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
sibelius
sibelius  •  21 Septembrie 2016, 20:49
Postat de steaua1986forever pe 21 Septembrie 2016, 20:14

Mediocre insa peste noi.

Polonia e peste noi. Celelalte nu.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  21 Septembrie 2016, 20:14
Postat de sibelius pe 21 Septembrie 2016, 19:33

Avem o grupa cu echipe care, cu exceptia Poloniei, sunt cel mult mediocre.

Mediocre insa peste noi.

sibelius
sibelius  •  21 Septembrie 2016, 19:33
Postat de zorro5 pe 21 Septembrie 2016, 19:24

Daum e un tip civilizat,...dar nu va califica echipa nationala la mondiale ; nu din cauza lui ci datorita faptului ca avem o grupa grea si nu avem jucatori de valoare ; daca prindem locul 2,...o sa pierdem la baraj,...eu zic ca daca ajungem pe 3 in aceasta grupa e o performanta; era normal sa nu-l mai convoace pe Lucian,...insa,..imi pare rau de acest jucator fantastic,...ca nu a prins nationala cind era tinar ; pacat!!!

Avem o grupa cu echipe care, cu exceptia Poloniei, sunt cel mult mediocre.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează