FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Reacţie de la națională după cel mai recent scandal: "M-a sunat jucătorul şi mi-a zis că a fost o glumă" » Se autopropune selecționer

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 12:07

Ionuţ Badea a reacţionat după ce Iuliu Mureşan, preşedintele celor de la CFR Cluj, a dezvăluit că selecţionerul Christoph Daum nu l-ar fi folosit pe Ciprian Deac din cauza vârstei mijlocaşului, 31 de ani. 

Antrenorul secund al României a spus că Deac l-a sunat în această dimineaţă şi i-a spus că totul este o neînţelegere şi că va lămuri situaţia creată.

"Nu s-a întâmplat aşa cum s-a spus. M-a sunat Deac. Mi-a zis «Mister, a fost o glumă. E o neînţelegere». Va face şi el precizări legate de această situaţie", a spus Badea la TV Digi Sport.

"Ciprian a fost chemat de selecţioner, care i-a spus: «Ştii, nu o să te bag să joci, pentru că eşti prea bătrân». Când l-a selecţionat nu s-a uitat la buletinul lui? Mi s-a părut o bătaie de joc! După asemenea comportamente şi greşeli, ce să zic... să plece!" Iuliu Mureșan, conform TV TelekomSport

Badea a vorbit şi despre viitorul lui Christoph Daum şi a spus că el, Viorel Moldovan sau Daniel Isăilă ar putea fi o soluţie bună pentru banca României.

"Daum a fost acuzat că nu are experienţă pentru a conduce naţionala, dar văd că sunt propuşi antrenori cu mai puţină experienţă. Unul dintre cei 3 care au fost în staff-ul lui Iordănescu, Moldovan, Isăilă şi Badea, ar putea fi o soluţie bună.

Iordănescu a spus mereu că suntem colaboratori, nu secunzi. Mereu a zis că ne pregăteşte pentru urma la echipa naţională. Avem experienţa unei calificări la EURO şi un turneu final. Eu scot în evidenţă anumite realizări", a adăugat Ionuţ Badea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
768145689920470
Patraulea Trandafir  •  13 Septembrie 2017, 16:43

E grobian Badea ăsta ...

1282550538437109
Cosmin Marius  •  13 Septembrie 2017, 15:21

Să înțeleg că Badea se autopropune la națională? Ce glumă fără efect. Știți cum zicea Rednic că e Badea? Acum m-am convins că e așa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează