FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - DANEMARCA 0-0

Reacție de la UEFA după egalul "tricolorilor": "FRF a dat în toți antrenorii din România prin aducerea lui Daum"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2017 18:45

Ionuț Lupescu, șeful Comisiei Tehnice de la UEFA, a vorbit despre naționala României și spune că Daum ajuns la cârma "tricolorilor" într-un context nefericit.

"Federația nu a reușit să pregătească terenul. Pentru prima dată, în istoria de peste 100 de ani, ai un antrenor străin. Asta înseamnă că automat, pe undeva, indirect, dai în toți antrenorii din România, în școala ta de antrenori. Este un caz destul de sensibil.

A venit Christoph și s-a trezit într-un mare scandal. Tot acest context cred că a fost nefavorabil. Christoph este un băiat bun, un antrenor bun, dar una e să fii selecționer și una este să fii antrenor la club. Aici trebuie să mai prindă experiență", a declarat Lupescu la TV Digi Sport.

Fostul fotbalist îi face și reproșuri lui Daum: "Cu cât e echipa mai angrenată într-un anumit stil de joc, cu atât e mai bine pentru orice antrenor. Dar se pare că nu a găsit nicio formulă în aceste cinci meciuri.

Cu Danemarca, au fost două reprize diferite. Cred că, după meciul cu Polonia, a vrut foarte mult să nu ia gol. De aceea a jucat și cu trei fundași. Mie Săpunaru mi-a plăcut foarte mult, în poziția pe care a jucat-o. Jocul nu-mi inspiră faptul că am putea lua punctele necesare în meciurile următoare".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
portardelegenda
portardelegenda  •  28 Martie 2017, 08:24

a, scuze ca l-am uitat pe vestitul si inexistentul Gino Iorgulescu ,o alta figura ,, demolatoare"

portardelegenda
portardelegenda  •  28 Martie 2017, 08:22

De fapt Lupescu spune printre cuvinte ca FRF a dat prin aducerea lui Daum un mare vot de blam Scolii Federale De Antrenori , respectiv strategului de la Voluntari , Mircea Radulescu si mai nou Dan Apolzan , primul fiind cu siguranta alaturi de Mircea Sandu si Mitica Dragomir adevaratii gropari ai fenomenului fotbal in Romania . Burleanu se incadreaza in categoria ,, demn urmas"

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  28 Martie 2017, 05:30

rezultatul frf contra oamenilor din fotbal necalificarea actualul frf nu va castiga an veci lupta

Vezi toate comentariile (10)
Comentează