FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA, MARȚI, 14 NOIEMBRIE, 21:00, PROTV ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Reacţie de zile mari a selecţionerului Olandei » Advocaat a fost şocat de prezenţa unui tricolor la echipa naţională

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 17:35

Cosmin Contra a surprins lumea fotbalului românesc prin convocarea lui Bogdan Lobonţ (39 de ani) la echipa naţională, iar decizia selecţionerului român a fost observată şi de omologul său olandez, Dick Advocaat.

Advocaat a avut o reacţie amuzantă în momentul în care a auzit că goalkeeperul Romei face parte din lotul României.

"Cum, Lobonţ încă mai joacă?", a fost reacţia selecţionerului Olandei în momentul în care a remarcat prezenţa portarului la naţională, după cum informează Pro X.

Ultimul meci la lui Lobonț în tricoul României a fost pe 15 noiembrie 2013, Grecia - România 3-1, în barajul pentru CM 2014. 

echipe

România și  Olanda se vor duela azi, de la ora 21:00, într-un meci amical. Partida este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează