FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Reacție dură a lui Dragomir la adresa lui Iordănescu: "Nu-l dă inteligența pe afară"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 22:56

Anghel Iordănescu a fost criticat dur de Dumitru Dragomir după ce a refuzat să-l laude pe Nicușor Stanciu la finalul meciului cu Spania, 0-0. 

"Iordănescu este un antrenor bun, dar și asta e o meserie, cum e croitoria sau cizmăria. E un antrenor bun și atât, nu-l dă inteligența afară din casă.

Asta e o tâmpenie, să n-ai voie să zici ceva despre un jucător (n.r. Stanciu). Că e cu picioarele în sus, că e cu picioarele în jos, că nu e cu picioarele pe pământ. Are valoare laudă-l, nu are valoare, critică-l, asta e viața. Astea sunt povești de acum 1.500 de ani", a zis Dragomir la Digi. 

"Stanciu a făcut o partidă bună, dar el trebuie să rămână cu picioarele pe pământ. Sunt mai mulți jucători pe care trebuie să-i remarcăm. Decari adevărați la națională au fost doar Hagi și Dobrin"
Iordănescu după meciul cu Spania

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
1745flo
1745flo  •  29 Martie 2016, 10:04
Postat de Ervin Elias pe 29 Martie 2016, 08:42

Uite ,de aia îl iubesc eu pe Mitică...care știe să fure magistral și să jignească aidoma,plus că minte de îngheață lichidele din barul lui stufos.Are o mimică care i-a indus în eroare și pe cei de la DNA....deocamdată!!În rest ce mi-e Mitică ,ce mi-e Becali...doi intelectuali cu8 GHILIMELE scăpătați!

Becali despre Dragomir: m-am certat cu Mitica, dar fara jigniri. El m-a facut ***, eu l-am facut ***, dar nu ne-am insultat!;)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  29 Martie 2016, 09:58
Postat de talpaiadului pe 29 Martie 2016, 04:11

Iordanescu a facut o declaratie inteligenta, plina de adevar si de bun simt. Dragomir este un ***.

B ou!:-)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  29 Martie 2016, 08:56

Nu-i slabi zgaila,macar pana te leaga.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează