FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA, VINERI, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Reacție dură după ce Daum și-a dezvăluit tactica » Un fost antrenor stelist se simte păcălit: "Să îi dea un telefon lui Pițurcă, el e expert"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2016 21:06

Basarab Panduru îl acuză pe Christoph Daum că nu impune un stil de joc ofensiv la naționala României, după cum a promis în momentul în care a preluat prima reprezentativă. 

"N-am adus un antrenor care să ne spună cum să ne apăram, că noi in ultimii ani am știut să ne apăram. Am câștigat apărându-ne, am avut cea mai bună apărare si probabil cel mai prost atac din istoria preliminariilor. Pițurcă știa mai bine decât Daum ce trebuie să facă într-un meci cu Polonia. Dacă vrea sa joace pe apărare, trebuie să îi dea un telefon lui Pițurcă, el e expert în apărare.

Daca ne întoarcem la jocul ăla, nu știu dacă am câștigat ceva. După Campionatul European toată lumea a fost surprinsă că Daum știa tot despre naționala României. Spunea după EURO că România trebuie să atace și când se apără. Să revii acum la stilul Pițurcă, asta nu mi se pare în regulă", a spus Panduru la TV Dolce Sport.

  • România-Polonia se joacă vineri, 11 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, în direct pe TVR 1 și live-TEXT pe GSP.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
capca1
capca1  •  10 Noiembrie 2016, 12:55

Panduru e cel care a atacat Steaua și a învins-o cu 1-8 ! Și totuși, galeria lui ”Poli” a oferit cel mai frumos moment din fotbalul românesc, aplaudându-și jucătorii și cântând și la acest scor !

1581870215401957
Andronic Popovici  •  10 Noiembrie 2016, 11:41

Pandi. te-am vazut la lucru la Poli Tms. cam la cati ani lumina esti de Daum ,poate-ti soptesc colegii de la Digi ,ca prietenii la nevoie se cunosc.

ray51
ray51  •  10 Noiembrie 2016, 10:51
Postat de fibra pe 10 Noiembrie 2016, 09:22

Pandi,m-am saturat de vitejii de pe margine,care erau praf cand conduceau ei vreo echipa.Chiar sunteti lipsiti total de bun simt.

Nu te inteleg. De ce e vinovat Panduru? Chiar nu vezi ce si cum joaca echipa? Teama de a juca cu 2-3 atacanti mobili il face sa se apere cu 9 jucatori. Sigur fiecare are sarcina sa-l acopere pe vecinul, sa acopere gafele, sa o 'frece ' pana in 50 de metri, etc. Atacantul, ala unu, are si el sarcini defensive. Ce vina are Panduru? Dar noi spectatorii platitori?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează