FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Reacție violentă a lui Becali la adresa lui Daum: "La turci făceai la fel! Stăteai și luai bani. La mine nu merge așa"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2016 23:46

Christoph Daum le-a ținut zilele trecute prelegere cursanților de la școala de fotbal și le-a spus acestora că jucătorii sunt sclavii patronilor și că aceștia ar trebui să nu accepte asta.

Gigi Becali a fost extrem de deranjat de declarațiile selecționerului și i-a dat o replică extrem de dură.

"Aşa de sclav e Reghecampf că a încasat la Steaua 600.000 de euro, cu taxe cu tot. Aşa a zis domnul Daum, că antrenorii sunt sclavii preşedintelui. La mine nu există sclavi, ci slujitori care ascultă de stăpân. Toţi sunt milionari, dar dacă nu fac ce le spun eu, aduc alţi slujitori.

Daum, la turci, făcea tot cum ziceau ei, dar stătea, îi plăcea când lua banii. Acum, să punem stop în România. Dar tu, atunci, în Turcia, când făceai ca bașcanii, cum era? Acum, punem stop în România? Uite că la mine nu se pune stop niciodată.

Așa fraier cum sunt eu și cumnu mă pricep la fotbal, am încasat 25 de milioane numai anul ăsta din calificare și din vânzarea de jucători. Uite așa de proastă Steaua, că toți sunt numai în insolvențe și la retrogradare, iar la mine, care sunt prost și unde e dictatură, nu e bine", a spus Becali la TV Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
angelitto
angelitto  •  21 Octombrie 2016, 14:31
Postat de corectu pe 21 Octombrie 2016, 08:22

Castiga Becali bani,dar jocul scartaie serios.El e multumit,dar maria sa spectatorul evident nu.El(fanul)vine sa vada o victorie cu o echipa din liga a 2-a elvetiana si cand colo vede pe Tamas gresind grav.Nu e prima data cand Gabi greseste grav.Chiar in meciul de aseara a mai comis-o,dribland spre centrul terenului,pierde mingea,urmeaza un contraatac si Nita salveaza miraculos.Sa nu uitam ca el a "deschis"scorul cu turcii canda provocat un penalty.El are momente cand nu se poate concetra la joc.Daum are dreptate ca nu il ia la lot.Gigi sa reflecteze la faptul ca face bani,dar ce ofera fanului.Gigi se gandeste la calificarile in UCL de la anul,pe el il intereseaza banii si nu se gandeste la a multumi si fanii.Din care cauza ei sunt din ce in ce mai putini.De reflectat.

Asa e. Multi nu vad asta, dar Tamas e veriga slaba din aparare. Aseara daca intra prin alunecare era posibil sa evite golul, dar a cazut in fund ca un slab. Steaua are nevoie de intariri la fundasii centrali. Intariri de calitate nu de umplutura.

983732924972315
Soos Vilmos  •  21 Octombrie 2016, 13:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

alexpescaru
alexpescaru  •  21 Octombrie 2016, 10:11

Hopa ! *** *** simte pericol din toate direcțiile și încearcă să contracareze... "Râde" de un posibil investitor la Dinamo care i-ar putea amenința dominația asupra jucătorilor din Liga 1, ceea ce l-ar obliga să scoată mult mai multi bani din buzunar pentru a destabiliza rivalele prin luarea celor mai buni jucători ai acestora. Îl persifleaza cu orice prilej atât direct, cât și prin slugile consacrate, pe Daum, care nu-i mai face jocurile cu aducerea la națională a tuturor muhaielelor ce trebuiesc vândute... E posibil sa vină vremuri grele la stână, mai ales dacă pierde și procesul cu CSA, pe care tocmai a infuriat și mai tare revenind la numele anterior pentru care nu are dreptul legitim de a-l purta. Interesant de urmărit cum va evolua situația.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează