FOTBAL  »  NATIONALA  »  KAZAHSTAN - ROMÂNIA 0-0

Reacție violentă a lui Stelea după 0-0 cu Kazahstan: "Ne-am c***t pe noi! Hai, România! Nu știu unde dracu hai, da' hai"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2016 11:29

Prestația slabă a naționalei României din meciul cu Kazahstan, scor 0-0, l-a deranjat și pe Bogdan Stelea, care a avut un comentariu dur pe Facebook.

La o postare a jurnalistului Silviu Tudor Samuilă acesta a reacționat nervos, fiind dezamăgit de felul în care au jucat tricolorii.

"Dacă cuvântul c***t e la ordinea zilei, pot să intervin și să spun că noi ne-am c***t pe noi ...? Doar atât. Hai, România! Nu știu unde dracu hai, da hai...", a scris Stelea pe Facebook.

România a terminat la egalitate meciul cu Kazahstan, scor 0-0 și are 5 puncte după 3 etape în grupa de calificare la Campionatul Mondial.

bogdan stelea

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
981663405201232
Enescu Nicolae  •  12 Octombrie 2016, 14:50
Postat de conasu_boeru pe 12 Octombrie 2016, 12:35

Ca să răspund tuturor care au comentat ce am scris.....eu m-am referit strict la afirmație spusă de Stelea asa prea usor, trecand peste acea pată rușinoasă din fotbalul romanesc cu acea echipă care era incomparabil mai slabă decat Kazahztan !

esti prost tare prietene daca tu compari kazakstan ul cu Slovenia ps : Stelea nu critica pe Daum ci jucatorii de te teren ! ... aia pe care meme stoica ii lauda cum si cine a marcat si cat a jucat la steaua dupa meciul cu armenia.. ! wake up bily boy !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  12 Octombrie 2016, 13:24

Cred că acest joc a avut și o chestie bună ! Începutul titularizării lui Moți la echipa natională ! Practic a rămas cel mai bun fundaș central ! Probabil va face cuplu cu Tamaș !

473758546112656
Dragos Ionescu  •  12 Octombrie 2016, 13:24

Este adevarat ca terenul a fost greu,ca jucatorii gazda au jucat la intimidare,nu este adevarat ca trebuia sa primim penalti la simularile obisnuite ale lui Chipciu si Popa,este adevarat in schimb ca echipa a fost deosebit de slaba si ca fotbal nu au jucat decat Sapunaru,Benzar , Marin si Bogdan Stancu.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close