FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CROAŢIA 1-2

Rednic: "Dinamo Moscova se ruga de noi să îl vindem pe Ropotan, iar el nu e nici măcar convocat" :X

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 februarie 2009 00:00

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, era supărat pe selecţionerul Victor Piţurcă pentru că nu a convocat mai mulţi jucători de la echipa sa, inclusiv mijlocaşul Adrian Ropotan.

"Ropotan ar fi putut să joace astăzi fără probleme. Cei de la Dinamo Moscova stăteau aici şi se rugau de noi să îl vindem şi el nici măcar nu a fost convocat. Nu sînt de acord cu selecţia, dar nu e treaba mea. Eu mi-aş dori ca jumate din echipa lui Dinamo să fie la naţională", a spus Mircea Rednic la Telesport.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (17)
 •  13 Februarie 2009, 18:48

oricum ... eu sper sa ne bata serbia urat, si franta la fel.. apoi egal cu lituania si austria ! cam asta e reteta unui sut in fund ptr putzarca

 •  13 Februarie 2009, 18:44

auzi ma mucea... la ce echipa zici ca joaca coccesul ? ... mai buna ca Dinamo Moscova ? doar doua echipe sunt mai bune ca Dinamo Moscova ... CSKA Moscova si Rubin Kazan! din cate stiu nu e la niciuna din asta ... ba mai mult daca nu ma insala memoria e pe la Lokomotiv el care in ultimii 4 ani face figuratie in campionatul lor ! Asa ca inainte sa vorbesti ... inchide gura !

 •  13 Februarie 2009, 18:40

hai serbia !!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează