FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Rednic îl critică pe Iordănescu: "Greșeala mare am făcut-o la European"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iulie 2017 20:57

 Mircea Rednic îl critică pe fostul selecționer al României, Anghel Iordănescu, pentru că n-a început reconstrucția naționalei încă din timpul Campionatului European din 2016.

"Greșeala mare am făcut-o la European. O mare parte din vină o are și selecționerul de atunci. Noi trebuia să pregătim echipa de atunci, pentru că era clar că nu avem șanse la Mondial.

Ne-am trezit acum că s-a făcut o greșeală. E prea târziu pentru Campionatul Mondial din Rusia, dar ne putem pregăti pentru EURO", a declarat Rednic la TV Dolce Sport.

România a terminat grupa de la EURO 2016 pe ultimul loc, cu un singur punct. Lider a fost Franța, cu 7 puncte, pe locul 2 s-a poziționat Elveția, cu 5 puncte, iar pe 3 s-a aflat Albania, cu 3 puncte.

clasament

Save

Save

Save

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  07 Iulie 2017, 10:01

Noaptea vesel, ziua trist.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează