FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Reghe, atacat după ce l-a evitat pe Daum: "Mai are de mâncat mulţi covrigi până să fie ca el"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 09 august 2016 15:28

Adrian Porumboiu a acordat un interviu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor şi a vorbit despre întreg fotbalul românesc.

Fostul finanţator al celor de la FC Vaslui a vorbit despre numirea lui Christoph Daum ca selecţioner şi a comentat faptul că acesta s-a dus să discute cu Laurenţiu Reghecampf, dar antrenorul Stelei l-a evitat.

"Numirea lui Christoph Daum selecţioner este o bilă albă pentru FRF. L-am văzut pe neamţ cât tact are, pe lângă faptul că e antrenor adevărat. Îşi respectă meseria. Are un palmares de invidiat. Doar cu Mircea Lucescu se poate compara, orice altă variantă nu era plauzibilă. Daum are tactul de pedagog care impresionează.

Neamţul e antrenor de primă mână. Nu era niciun român, acum, disponibil care să se compare cu el. M-a încântat şi reacţia pe care a avut-o faţă de Reghe, germanul e un domn, dă lecţii, pe lângă faptul că este un reputat tehnician.

Reghe mai are de mâncat covrigi mulţi până să ajungă la nivelul lui! Daum e un nume, iar românul trebuie să înveţe să respecte dacă vrea să fie respectat. Iar comportamentul neamţului e fără reproş. Şi hai să fim serioşi!, nu trăim într-o lume de puritani, Daum şi-a recunoscut vina, a fost viaţa lui, şi-a acceptat trecutul. Omul trebuie judecat după operă", a spus Porumboiu pentru Gazeta Sporturilor.

Citeşte interviul de trei pagini în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor şi pe platorma Gazeta Digitală şi află ce spune Porumboiu despre actuala conducere FRF, despre regula jucătorului u21 şi despre situaţia fotbalului românesc.

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

 Cu Pep, City e SF! Guardiola a revoluționat jocul lui City înainte de meciul cu Steaua

Mihai Roman speră să se rezolve transferul la Dinamo: "Vreau să joc"

Mergeți pe mâna noastră! În pagina dedicată pariorilor găsiți cele mai tari ponturi! 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
111293845971889
Dan Vranceanu  •  10 August 2016, 08:21

singura asemanare este ca regheblatistul si-a luat nevasta care poza in revistele pt. adulti din germania

hanmocar
hanmocar  •  10 August 2016, 07:49

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  09 August 2016, 23:56

Uita-te la poza , are mutra de bolnav.........ai dreptate nu stiu ce caut in Romania.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează