FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Reghe s-a enervat la conferința de presă: "Lăsați-mă cu naționala! Nu mă interesează"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 martie 2017 15:12

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a susținut astăzi o conferință de presă și a fost întrebat și de meciul României cu Danemarca, de pe 26 martie, din preliminariile CM.

Tehnicianul roș-albaștrilor a avut o reacție nervoasă și a spus că nu este interesat de națională, spunând că se gândește la alte lucruri.

"Vă dați seama că am atâtea probleme pe cap și chiar nu mă interesează acest lucru în momentul de fața. Toate meciurile sunt decisive la echipa națională. Este o grupă grea. Se vrea o schimbare la echipa naţională. Trebuie să avem răbdare. Indiferent cine ar fi fost antrenorul echipei naţionale, aceleaşi probleme le-ar fi avut Am mai tot spus că este o greșeală că lui Daum i s-a făcut contract doar pentru o campanie de calificare.

Avem doar doi jucători la lot ca urmare a faptului că cei care erau chemați la echipa națională s-au transferat. Acum trebuie să muncim și să scoatem din nou jucători pentru naționala. Aveam mai mulți, dar au plecat Chipciu, Stanciu, Toșca și Adi Popa", a declarat Reghe în conferința de presă.

  • România - Danemarca se joacă duminică, 26 martie, de la ora 21:45, și va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

 

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România; 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
capca1
capca1  •  11 Martie 2017, 20:16

Da, Reghe e preocupat să găsească noi jucători, pe la alte echipe, el nu poate crește ceva! Toți tinerii jucători de la FCSB se ruinează de cât de atent sunt crescuți: Vlad Mihalcea, Tudorie , Enceanu, Grădinaru, Dennis Man, Vîlceanu și alți și alți tineri. Tuturor Reghe le-aacordat încredere și i-a crescut atent! Au, greșesc, la FCSB nu e timp de crescut jucători, îi luăm gata formați iar Reghe îi face praf! Noroc de MM, scouter ca el sub Soare nu-i !

ortega
ortega  •  11 Martie 2017, 18:37

Nervos cu nervii , sotul sotiei ...

lapusneanul
lapusneanul  •  11 Martie 2017, 17:59
Postat de para.para pe 11 Martie 2017, 15:47

Pai asta este pretul "succesului" presei intr-o tara precum Romania. Pana si astia care se numesc "de sport" sunt constienti ca doar pozele cu "miss"-uri pe care au inceput din ce in ce mai mult sa le promoveze, ii mai tine in viata.

sunt si ei constienti ca aceasta fituica se intreapta spre faliment..altfel justitiarul tolo nu ar face "anchete" care sunt paralele cu sportul in speranta gasirii unui colac de salvare....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close