FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Reghe sare la gâtul lui Daum, după ce acesta l-a felicitat pe "prietenul Șumudică": "Noi nu suntem prieteni"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2016 10:39

Laurențiu Reghecampf a comentat modul în care selecționerul Christoph Daum l-a felicitat pe Marius Șumudică, după ce Astra a eliminat West Ham din play-off-ul Europa League.

Christoph Daum a fost prezent la partida dintre Dinamo și Gaz Metan Mediaș (1-1), iar la finalul meciului a ținut să-i transmită felicitări "prietenului Șumudică" pentru calificarea de senzație a Astrei.

"Foarte bine că l-a felicitat. Noi nu suntem prieteni, în primul rând. Suntem antrenori, el la echipa națională, eu la Steaua, dar nu suntem prieteni", a spus Laurențiu Reghecampf la Dolce Sport, după meciul câștigat de Steaua în fața echipei Pandurii Târgu-Jiu, scor 1-0.

Astra s-a calificat în grupele Europa League după ce a trecut de West Ham, scor 2-1 la general, cu o victorie obținută pe Stadionul Olimpic din Londra (1-0).

"Vreau să transmit felicitările mele prietenului meu, Șumudică, el a făcut diferența cu West Ham. Acest club (n.r. Astra) poate fi mândru că are un astfel de antrenor, precum Șumi. El a făcut posibilă această calificare. Christoph Daum 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (139)
159273521119211
Florin Popescu  •  29 August 2016, 11:54

domnu regheblat e cumva gelos pe succesul lui sumi ?sau esti suprat pe daum ca tia lua locul la nationala unde trebuia sa fie marele reghe sa antreneze in tandem ,pai bai *** proasta tu nu esti bun sa duci *** la pascut prin europa[6-0] si masi vreiu sa mergi in tandem?dute domne in america si mai mintei pe cei dwa colo cum ai jucat tu cu *** finala ucl mai dute odat si spunele ca ai castigato *** ce esti,tu nu vezi ca nu ai stofa de antrenor pe tine te tine mopul in picioare si aranjeaza jocurile din nainte ca are bani.de cand ai inceput campionatul ai castigat la limita cu acelasi scor si fotbal nu sa jucat deloc mai ales cu fc stana3[panduri] sau fc ***[viitorul] .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  28 August 2016, 22:52
Postat de larisa_i pe 28 August 2016, 13:36

Echipa ta fantoma e moartea, acum ca nu mai poa sa fure. Schimba nicku ala, ca e de toata jena. Dupa ce ca suntei cum sunteti va mai si tineti tantosi.

*Nickul* ala il am de cel putin 8 ani. N-am sa-l schimb numai cand voi vrea eu .Daca se va intampla vreodata,ai inteles * draguto*? Numai *poa* e sinonim cu *poate* ?

haideusicfr
haideusicfr  •  28 August 2016, 22:49

*Nickul* ala il am de cel putin 8 ani. N-am sa-l schimb numai cand voi vrea eu .Daca se va intampla vreodata,ai inteles * draguto*?

Vezi toate comentariile (139)
Comentează