FOTBAL  »  NATIONALA  »  STEAUA

Reîncepe războiul Steaua - naţională » Becali nu vrea să le dea drumul jucătorilor: "Nea Puiu, nu mai sîntem pe vremea lui Ceauşescu!"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2016 21:38

Gigi Becali nu e dispus să accepte plecarea celor şase stelişti convocaţi de Anghel Iordănescu pentru cantonamentul echipei naţionale.

"M-a sunat Reghe şi mi-a zis că nu e în regulă ce se întîmplă. Am luat numărul lui Burleanu, dar nu l-am prins la telefon. În Europa nu se întîmplă aşa ceva. Nu vedeţi că nu avem cu cine să jucăm? Am scăpat de dictatura lui Sandu şi intrăm în alta? Dacă noi am votat contra în şedinţa de la Ligă, de ce s-a mai votat la Comitetul Executiv, unde se face cum vor ei?", a răbufnit Gigi Becali la DigiSport.

Patronul Stelei e supărat şi pe selecţionerul Anghel Iordănescu: "Să mă ierte nea Puiu, dar nu mai merge aşa cum vrea el! Noi ne afiliem Europei şi ne ghidăm după ea, nu mai sîntem pe vremea lui Ceauşescu. Steaua joacă cu echipe tari, iar naţionala nu ştie cu cine joacă. N-are cu cine! Nea Puiu nu înţelege că trebuie să respectăm nişte date FIFA, nu facem noi după ureche".

Florin Niţă, Nicuşor Stanciu, Mihai Pintilii, Paul Papp, Alin Toşca şi Adi Popa au fost convocaţi de Anghel Iordănescu pentru cantonamentul României din Antalya din perioada 25 ianuarie - 6 februarie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (47)
capca1
capca1  •  19 Ianuarie 2016, 11:28
Postat de reality pe 19 Ianuarie 2016, 09:43

Daca jucatorii de la Steaua nu ar fi convocati la echipa nationala ar fi rau domnul Iordanescu, daca jucatorii sunt convocati la echipa nationala e rau domnul Iordanescu.... Eu cred ca domnul patron Becali trebuie sa se hotareasca. Sau cu inteligenta lui nativa domnul Becali crede ca tactica echipei nationale si relatiile de joc intre jucatorii echipei nationale se pot forma in 3 zile inainte de turneu? Sau poate se gandeste ca mergem in Franta sa stam capra sau.... *** la celelalte echipe din grupa?

Sanchi, ”relații de joc”, ai , cumva, impresia că în Franța vom juca cu Toșca sau cu Niță în poartă ?! Iordănescu e un fel de Tadici, în momentele grele de3 joc scoate iconițele, le pupă și poate-poate ! Cred că, pentru națională, cantonamentul o să constea în niște slujbe și rugăciuni ! Aferim !

adianghelescu
adianghelescu  •  19 Ianuarie 2016, 09:58

o polemica artificiala creeata special sa aiba si ziarele ce scrie , ziare care binenteles ii partea "marelui regheblat" performanta din 1994 a nationalei a fost realizata si datorita cantonamentelor indelungate ultimele etape si finala cupei avind loc fara jucatorii de la lot lui reghe ii efrica sa trimita jucatorii la lot sa nu cumva sa rateze " oxigenarea" lor in alta ordine de idei de ce bourceanu la nationala om care nu a mai jucat de 6 luni si de ce nu anton unul din cei mai in forma mijlocasi nu cumva iordanescu a devenit asociat la firma femeii mop?

bereta59
bereta59  •  19 Ianuarie 2016, 09:57

Bai tata puiu dar Anton cel mai bun din campionat, Marc, Gavrila de la Dinamo de ce nu-i convoci? dar Enache si Daniel Niculaie de la Astra ce au? dar Ungurusan, Dan Nistor si Ciucur de la echipa antrenata de fiul lu' tata de ce nu-i convoci? sau Razvan Marin, Chitu si Ianis Hagi, toti 3 de viitor de ce nu i-ai convocat? Dar tu sa arati cat de incapatanat esti si cat de comunist ai ramas doresti sa te razbuni pe Steaua pentru ca nu a reusit Oprea sa o preia miseleste si s-o antreneze baiatul lu' tata. Rusine si tie si ticalosilor de la conducerea FRF. Pentru asta strici tot programul echipelor de club exact in perioada cea mai importanta de pregatire.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează