FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA

REPORTAJ EXCLUSIV Meciul anului în haos » Captivi în Budapesta! Imagini şi poveşti incredibile!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2015 01:00

Mai sînt doar două zile pînă la meciul României din Ungaria, iar trimişii speciali ai Gazetei au surprins imagini de necrezut din ţara vecină.

Răzvan Luţac şi Raed Krishan au realizat un reportaj exclusiv din Ungaria cu ocazia meciului de foc de vineri seară.

Budapesta este ocupată de mii de imigranţi, în faţa gării din oraş se protestează după ce refugiaţii sirieni sau irakieni au fost evacuaţi de pe peroane.

Poliţia a înconjurat mulţimea şi nu lasă în gară decît oameni cu bilete interne ori turişti. Situaţia e tensionată şi poate erupe oricînd!

Citeşte reportajul exclusiv de 3 pagini din Gazeta Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală. Imaginile şi poveştile incredibile sînt dezvăluite de Răzvan Luţac şi Raed Krishan într-un material special.

Alte subiecte exclusiv print:

√ Dinamo a refuzat un milion de euro pentru speranţele clubului

√ EXCLUSIV Interviu cu Marius Şumudică după ce Iordănescu i-a atacat pe Denis Alibec şi Constantin Budescu

√ Nebunia transferurilor în cele mai tari campionate din lume! Analiză amănunţită!

√ Mergeţi pe mîna noastră! Cîştigă cu ponturile de azi din Gazetă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (130)
768145689920470
Patraulea Trandafir  •  02 Septembrie 2015, 18:22

Unguri la picnic ...

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  02 Septembrie 2015, 13:30
Postat de ando89 pe 02 Septembrie 2015, 12:40

Coane, sunt bine informati, spune-mi si mie cum ajung in Slovenia sarind peste Ungaria si Croatia? Cat despre Croatia, nu-i in Schengen, se intorc in Serbia in cel mai bun caz. Pe cand din paradisul de Est Keleti pot zbura pe sine la Oslo, Amsterdam sau Munchen, asta pana ce isi dau seama ca doar pe la Calais pot trece in paradisul asistatilor social.

:):) AMIGO..FACI O CONFUZIE.. ZAU NU ENEVOIE DE NICIO UNGARIE CA SA AJUNGI IN SLOVENIA E MAI SIMPLU SI MAI SCURT PI LA FRATII MUSULMANI DIN BOSNIA PROBLEMA ERA IN FELUL URMATOR... CENTRELE DE PRIMIRE PLATITE DE UE.. SUNT IN UNGARIA... E ACEEASI CHESTIE CA DUPA AL DOILEA RAZBEL MONDIAL... EUROPA SI SUA PLATEA ..JERMANIA PRIMEA.. SA LE IASA REPEDE DIN CAP ASTA CU..-***-..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

986379311381755
Lengyel Adrian  •  02 Septembrie 2015, 13:23
Postat de ando89 pe 02 Septembrie 2015, 11:55

Coane, cine stie cunoaste:) Inteleg ca americanii, francezii si englezii au vrut sa le dea lectii de democratie si i-au bombardat, iar acum se fofileaza impingand-o in fata pe frau merkel, care din motive electorale primeste inca un milion de credinciosi anul asta... Dar cine-i transporta pe acesti nefericiti? Or fi romani, bulgari sau unguri soferii, dar grosul intra in conturile mafiei ruse si albaneze...

Intrebarea si esenta lucrurilor nu este cine sunt calauzele si capii calauzelor ci cine le da bani acelor indivizi pentru acest exod in masa. Din pacate se pare ca acestia sunt americanii care sunt singurii care au interesul sa destabilizeze Europa din punct de vedere economic!!! De alfel se vede si din faptul ca in loc sa distruga autointitulatul stat islamic isi baga coada in Ucraina carand o gramada de armament in Europa. Cand ii vom pune odata la punct pe acesti nenorociti de jandarmi mondiali!!!???

Vezi toate comentariile (130)
Comentează