FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Revoluția lui Isăilă! Nume-surpriză convocate în premieră la naționala de tineret » Lotul complet

FOTO: FRF.RO
FOTO: FRF.RO

Articol de GSP - Publicat marti, 14 martie 2017 14:17

Naționala de tineret a României va pleca într-un turneu de pregătire în Spania, între 21 și 28 martie, unde va juca două amicale, cu Rusia, pe 24, și cu Danemarca, pe 27.

Pentru acest turneu, selecționerul Daniel Isăilă a decis să mizeze pe jucători foarte tineri, unii dintre ei având sub 19 ani, iar mulți dintre cei covocați sunt în premieră la lotul național U21.

Pe listă se află nume importante, precum Ianis Hagi, de la Fiorentina, Vlad Dragomir, de la Arsenal, Alex Pașcanu, de la Leicester, Patrick Petre și Florinel Coman.

Din lotul lui Isăilă, doar Nedelcearu, Vl. Olteanu, Nedelcu și Relu Stoian au fost fost convocați în trecut.

Lotul convocat de Daniel Isăilă

Portari: Relu Stoian (Juventus București), Arpad Tordai (FC Viitorul), Cătălin Cabuz (Chindia Târgoviște)

Fundași: Alex Pașcanu (Leicester City), Tiberiu Căpușă (FC Viitorul)
Virgil Ghiță (FC Viitorul), Ionuț Nedelcearu (FC Dinamo), Răzvan Popa (Burgos FC), Alin Dudea (FC Dinamo), Paul Iacob (FC Brașov)
Vlad Olteanu (Sepsi OSK), Andrei Radu (Aris Limassol)

Mijlocași: Marco Dulca (Swansea City), Dragoș Nedelcu (FC Viitorul)
Andrei Cicâldău (FC Viitorul), Andrei Ciobanu (FC Viitorul), Carlo Casap (FC Viitorul), Olimpiu Moruțan (FC Botoșani), Ianis Hagi (Fiorentina), Vlad Dragomir (Arsenal), Patrick Petre (FC Dinamo)

Atacanți: Mihai Dobre (Bournemouth), Robert Răducanu (Concordia Chiajna), Florinel Coman (FC Viitorul),Adrian Petre (UTA Bătrâna Doamnă)

"Suntem în căutări. Ne aflăm într-un schimb de generații și am vrut să avem o arie de selecție cât mai extinsă. Vrem să ne orientăm către toate eșaloanele și să avem o imagine de ansamblu cât mai clară. Sunt foarte multi jucatori talentați. În funcție de calificativele pe care le-au dat antrenorii, au fost jucători care au fost evidentiați și care merită să rămână în vizorul nostru pe viitor.

Regula de a juca cu un jucător sub 21 de ani și mai mulți la Liga a II-a este mai mult decât benefica. Uitați câți jucători tineri au fost promovați"
Daniel Isăilă la Radio Sport Total FM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
488248524671050
Vladimir Cinezan  •  15 Martie 2017, 07:53

S-ar fi putut încerca și convocarea atacanților de la „U” Cluj, Lemac și Hațiegan, chiar dacă joacă în Liga a IV-a. Sunt atacanți de 21 ani, înalți, puternici, rapizi și cu un bun joc de cap. Recent, Lemac a marcat opt goluri într-un meci, chiar și în această ligă e o performanță notabilă, el fiind, de departe, golgeterul ligii. Poate, la o viitoare convocare...

1301889713209548
Rusu Alin-Cristian  •  15 Martie 2017, 00:11

Ianis Hagi de ce a fost convocat ? din informatiile pe care le am nu a jucat nici un meci, poate o fi jucat la echipa a II -a ......daca e baiatul lui hagi e si normal sa fie convocat.....

187070598433449
Jerpelea Marius  •  14 Martie 2017, 22:48

Ai procent de la Hagi, e clar.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează