FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GEORGIA 5-1

România a impresionat în amicalul cu Georgia: "Este prima oară când mi se întâmplă! Trebuie să felicit echipa României"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2016 11:15

Selecționerul Georgiei, Vladimir Weiss, a lăudat prestația României din meciul amical pe care "tricolorii" l-au câștigat cu scorul de 5-1 în fața echipei sale și le-a urat succes elevilor lui Anghel Iordănescu la EURO.

"Este prima oară în viața mea când mi se întâmplă. Este incredibil să primești două goluri în primele două minute. Au fost două greșeli și când începi meciul de la 0-2 nu e ușor. Am făcut greșeli impardonabile la acest nivel în fotbal, la o echipă națională. Am avut și noi șanse, dar s-a terminat 5-1 și trebuie să felicit echipa României.

România are calitate, are jucători valoroși și un antrenor cu multă experiență. România are mereu jucători talentați. Normal, nu întotdeauna are un Hagi sau un Mutu, dar are și acum doi-trei jucători de un nivel înalt", a spus Weiss la finalul partidei, conform Agerpres.

România a învins Georgia în ultimul amical înainte de plecarea în Franța. "Tricolorii" vor întâlni țara gazdă în meciul de deschidere, pe data de 10 iunie, pe Stade de France. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sakamoto
sakamoto  •  04 Iunie 2016, 14:39

Daca Romania pierde cu 0-8 cu Frantza, sint curios ce va declara Kashketa. Dar asa ceva nu are cum sa se intimple:francezii, se vor opri la 7-0 pt ei si vor juca pina la sfirsitul jocului, la conservarea rezultatului.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează