FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA 1-0

România - Armenia 1-0 // Daum, gânditor la conferință: "E prea multă presiune! Vine un cuțit dintr-o parte, un glonț din cealaltă"

Articol de - Publicat sambata, 02 septembrie 2017 00:36

Selecționerul Christoph Daum a părut gânditor la conferința de presă de după România-Armenia 1-0.

Întrebat de reporteri ce crede despre faptul că suporterii i-au cerut demisia, neamțul a explicat:

"I-am auzit, dar câteodată cred că e bine să aștept 24 de ore ca să am o reacție. Nu știu cât de reprezentantivi sunt acești 27.000 de spectatori. Uneori, am și eu îndoieli ce e mai bine pentru fotbal, să rămân, să nu răman, dar nu vreau să fug, să plec sau să renunț, fiindcă nu am făcut asta niciodată.

Sper ca oamenii sa aibă răbdare, să nu mai vrea totul ieri. Toată lumea se ia de cele 9 puncte pe care le-am făcut, dar puteam să avem foarte ușor 13 puncte în grupă.

Mă simt legat de echipă, de jucători, am o responsabilitate față de tot ce e aici, cred în viitorul jucătorilor. Dar uneori simt că e prea multă presiune, vine un glonț dintr-o parte, un cutit dintr-o altă parte", a spus Daum.

CALCULE. Șansele României de a merge la CM 2018 » Victoria cu Armenia nu prea ajută, iar locul 2 ne poate lăsa acasă

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (40)
torque07
torque07  •  02 Septembrie 2017, 12:30
Postat de samertx pe 02 Septembrie 2017, 03:41

Ce rezolvăm cu ăsta în continuare? O întrebare simplă, la obiect.

Neamtul chiar daca nu e stralucit e cu doua clase peste oricare mioritic. incet incet construieste. E greu sa o faci singur. ai nevoie de sprijinul presei, suporterilor, patronilor de club. Asta a fost criticat si i s-a cerut demisia dupa 2 saptamani. Si sa nu mai vorbim de material...suntem undeva intre Armenia si muntenegru. Danemarca e cu 3 clase peste noi. Poate nu e solutia ideala. nu e idolul nei Daum insa o schimbare nu va aduce nimic bun, ba dimpotriva. Insa chestia cu demisia a devenit o boala. E ca si cum ma duc eu sa ma bat cu maywether (sper ca am scris bine) si dupa ce iau bataie aaaah pai antrenorul e de vina. Nu tată, accepta realitatea esti slab si trebuie sa investesti, sa muncesti si sa fi sprijinit pt a devenii puternic. Dar din spuneam o sa vina altul face 4 5 meciuri i se cere demisia vine altul si tot asa. Trebuie respectata traditia de 20 de ani schimbam. Sì se vede clar ca nu se rezolva nimic. Ca nu e asta solutia dar continuam. Asta e...asta meritam.

cainelup
cainelup  •  02 Septembrie 2017, 12:26

" Nu știu cât de reprezentantivi sunt acești 27.000 de spectatori." - corect, Cristoafe, nu par foarte reprezentativi 27000 care platesc bilet, pentru ca inca mai au sperante. Reprezentativi sunt toti ceilalti care vad clar ca tu ai "rezolvat" problema in timp record, mai de mult.

vicol_vali
vicol_vali  •  02 Septembrie 2017, 10:28

Ăsta a fost cel mai f**** selecționer din toată istoria. Iar Prunea l-a înjurat de Belodedici la meciul cu Suedia. UItați-vă mai bine. Mai marș Prunea cu Maxim, Maxim te-a înjurat pe tine Prunea, dă-l în judecată. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close