FOTBAL  »  NATIONALA  »  CANTONAMENT ROMÂNI

România joacă sîmbătă primul amical din Turcia! La ce oră se dispută și unde poate fi urmărit » FRF a anunțat oficial o nouă partidă de verificare

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2016 15:34

România se află în cantonament în Turcia, acolo unde va sta pînă pe 6 februarie.

Sîmbătă, 30 ianuarie, selecționata divizionară va juca primul meci amical, împotriva celor de la Torpedo Kutaisi, locul 10 din Georgia. Partida va începe la ora 19:00 și va fi în direct pe DigiSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Următorul amical al tricolorilor va avea loc marți, 2 februarie, împotriva celor de la Zimbru Chișinău. Meciul va avea loc la ora 17:30 și va va fi în direct pe DigiSport și liveTEXT pe GSP.RO.

UN NOU AMICAL

FRF a anunțat pe site-ul oficial că pe 3 iunie 2016, România va juca un amical cu Georgia. Partida se va disputa în țară, fiind ultimul meci disputat înainte de plecarea în Franța.

Federația nu a stabilit încă ora și stadionul pe care se va disputa partida, urmînd a face acest anunț în perioada următiare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ortega
ortega  •  29 Ianuarie 2016, 00:48

Băi Edi ... ăsta-i tactu ? Bagă-l în cușcă , du-l sub poalele popii , fă ceva cu *** ăsta că ne mănâncă nervii ... Burlene , *** dacă-l mai ții pe *** ăsta selecționer ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibelius
sibelius  •  28 Ianuarie 2016, 17:04
Postat de utraian pe 28 Ianuarie 2016, 16:41

Adica Romania joaca sambata primul bambilici.

Nu ramaneau mai bine acasa si jucau doua amicale cu Metaloglobus sau cu vreo echipa de juniori?

adi_stelistul
adi_stelistul  •  28 Ianuarie 2016, 17:00

Se supara Iordanescu pe Reghecampf, da' serios acum, cred ca Steaua are niste meciuri amicale ceva mai dificile in cantonament.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează